Partizan - Spremaju li se nove promene u upravi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.05.2015.
22:15
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iako bi ovosezonski rezultati Partizana trebalo da budu povod za odlično raspoloženje u upravi kluba iz Humske, izgleda da neki unutrašnji sukobi i dalje tinjaju i da bi uskoro moglo da dođe do novih kadrovskih promena.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nepunih šest meseci je proteklo od izbora novog rukovodstva Partizana, a već smo tokom ovog proleća u više navrata bili svedoci javnih neslaganja među pojedinim članovima Upravnog odbora.

Podsetimo, od preuzimanja dužnosti u Humskoj, uprava na čelu sa Zoranom Popovićem povukla je, između ostalog, i dva nepopularna, rizična poteza, koji su izazvali brojne negativne reakcije.

Naravno, sećate se, radi se najpre o prodaju Petra Škuletića u ''minut do dvanaest'', na kraju zimskog prelaznog roka, a onda i smeni trenera Marka Nikolića posle nekoliko kikseva u drugom delu sezone.

Među onima koji su kritikovali te poteze bili su i Ljubiša Tumbaković, aktuelni potpredsednik kluba, kao i član Upravnog odbora Dragan Bjelogrlić, a bivši sportski direktor Dragan Ćirić je odmah posle Škuletićeve prodaje odlučio da i sam spakuje kofere.

Ovih dana, međutim, postavlja se pitanje šta će biti sa Tumbakovićem i Bjelogrlićem, čija je argumentacija povodom pomenutih slučajeva sada značajno ''izbledela'', s obzirom da je Partizan na pragu titule, a ni ''dupla kruna'' nije tako daleko.

A da se kritike pomenutog dvojca nisu tek tako zaboravile od strane većinskog dela aktuelnog rukovodstva, nagoveštava i izjava Milorada Vučelića, jednog od potpredsednika kluba, koji je istakao da je ''samo deo uprave'' zaslužan za Partizanovu osvojenu titulu.

''Novosti'' večeras prenose i kratku reakciju Ljubiše Tumbakovića, koji želi da sačeka kraj sezone, kako bi izneo svoj jasan stav.

''Ne bih sada ništa da komentarišem, najvažniji je rezultat ekipe i da se posao koji je blizu završetka uspešno privede kraju. Biće vremena za priču'',
istakao je Tumbaković.

U svakom slučaju, najmanje što treba Partizanu u danima slavlja jesu neka nova trvenja u upravi. Fudbaleri su ovog proleća odradili svoj zadatak, sada su ponovo na potezu ljudi koji vode klub, da stvore uslove za jačanje aktuelnog sastava koji bi bio u stanju da napravi korak napred na evropskoj sceni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN20
Tuesday, 12.05.2015
11:50

Polako Vučeliću, jeste daleko bolji od Đurića&co što nije mnogo teško ali niste ni vi ništa epohalno uradili. Kada ste došli Partizan je imao +6, sada 3 kola pre kraja ima +8, izbacili ste Jagodinu u 1/2 finalu kupa što je očekivano sa igračkim kadrom koji Partizan ima ali šta je sa sporom oko stadiona, sa internatom, vrednost ugovora sa genelanim sponzorom je smešna...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 12.05.2015
15:46

Dao sam ti plus ali ipak su dosta pozitivnih stvari uradili, potpisali su 4 ugovora, prodali Škuletića za više para, Šaponjić je dobio šansu, rekli su NE Ramadaniju, objavili su potraživanja i dug, jedina zamerka je Nikolić, jer su ga oterali, ako odrade dobar prelazni rok, ja im dajem pozitivnu ocenu (8).

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 12.05.2015
10:29

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Tuesday, 12.05.2015
09:29

sta radi Bjelogrlic u upravi ???

avatar
Poznavalac
Tuesday, 12.05.2015
08:14

Ocajna uprava,ni jedan dobrostojeci privrednik,politicar,predstavnik javnog preduzeca vec u njoj sve neki glumci,propali bankari,propali privrednici..kapa dole bjeli koji je tu iz ljubavi,a ovi sto se oglasavaju su tu samo iz velike koristi.pa gde je gen.sponzor iz inostranstva??kakav telekom kakvi bakraci,to je smesno..treba zadrzati kompletan tim i dovesti bar tri prava pojacanja i onda mozemo pricati o timu i ambicijama u evropi..