Partizan - Spisak za Sloveniju otkriva ko napušta klub!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.01.2017.
16:18
Izvor: Sportske.net

Nakon današnje kontrolne utakmice sa BSK Borčom stručni štab fudbalskog kluba Partizan skrojio je spisak igrača koji putuju u Sloveniju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je u sredu jedinu utakmicu u prvom delu priprema za prolećni deo sezone koji je odrađen u snegom okovanom Beogradu.

Crno-beli su savladali BSK Borču (6:1) a odmah nakon utakmice igrači su dobili zadatak da spakuju kofere jer već sutra kreću put Slovenije gde će biti odrađena druga faza priprema.

Trener Marko Nikolić otkrio je da u Sloveniju neće putovati napadač Nikola Đurđić čime je samo potvrdio pisanja medija da je bivši fudbaler Augzburga najbliži odlasku iz Humske.

"To su igrači koji su bili tu danas. Samo Nikola Đurđić ne putuje. Vodimo 25 igrača i trojicu golmana, uključujući Leonarda, El Monira i Tavambu" poručio je Marko Nikolić.

Nikola Đurđić je danas došao na "Blatušu" da isprati duel Partizana i BSK Borče, ali je sasvim izvesno da će u toku zimskog prelaznog roka napustiti klub.

Što se tiče mlađih igrača, Marko Nikolić tvrdi da oni koji ne putuju u Sloveniju neće biti poslati na pozajmice jer oni predstavljaju budućnost kluba.

"Ne, ja nemam tu ideju. Mislim da mladi igrači predstavljaju budućnost Partizana i da nema razloga da, pored Teleoptika u koji možemo da ih šaljemo, ulazimo u neke druge aranžmane. Barem ne za sada" poručio je Nikolić.

Spisak igrača koji putuju na drugi deo priprema:

Golmani - Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić;

Odbrana - Nemanja Miletić, Miroslav Bogosavac, Miroslav Vulićević, Milan Radin, Bojan Ostojić, Nikola Milenković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak, Mohamed El Monir;

Vezni red - Everton Luiz, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Uroš Damjanović, Leonardo, Nemanja Mihajlović, Alen Stevanović, Marko Janković, Petar Đuričković;

Napad - Leandre Tavamba, Uroš Đurđević, Dušan Vlahović, Đorđe Jovanović, Valeri Božinov, Sava Petrov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
22:03

SPISAK PARTIZANA ZA PRIPREME U PORTOROŽUnnGolmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić;nDefanzivci: Miroslav Vulićević, Milan Radin, Bojan Ostojić, Nikola Milenković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak, Nemanja Miletić, Miroslav Bogosavac;nVezisti: Everton Luiz, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Uroš Damjanović, Leonardo da Silva Soza, Nemanja Mihajlović, Alen Stevanović, Saša Marjanović, Marko Janković, Petar Đuričković;nNapadači: Leandre Tavamba, Uroš Đurđević, Đorđe Jovanović, Valeri Božinov, Sava Petrov.

avatar
akademski
Wednesday, 18.01.2017
21:58

Neki igrači ne idu na pripreme, a ne zna se da su povređeni? Ili se krije da su povređeni? Đurđić je među retkima koji nije odigrao trening utakmicu., Ako ga se ne proda, kao i ove druge koji nisu na spisku, onda ih treba priključiti. Možda baš sad prorade. Ako ih se plaća - nek konkurišu. Nema među našim igračim tako drastične razlike da bi neki tek tako otpali. Ne sviđa mi se naročito Đurđić, ali igrao je i za reprezentaciju i doveden u Partizan. Možda mu treba duže prilagođavanje. S nekima treba biti strpljiv. Ovde bih dodao Golubovića, Birmančevića, pa i Marjanovića. Svaki od njih ima kvalitet. Ili ih zaista prodati - menjati ili ih priključivati. Pogotovo mlade.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Thursday, 19.01.2017
12:15

I Cucina i Nišića treba priključiti, Golubovića baš i ne moramo, tu je gužva, a i nije neki kvalitet.

avatar
ercov
Wednesday, 18.01.2017
21:18

Sa ovog spiske bih definitivno izostavio Jevtovica,Sasu Ilica i Bozinova. Opet je napravljena velika greska nedovodjenjem jednog ofanzivnog veznog jer jednostavno Partizan ga danas nema.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
20:13

Apelujem na vas da pocnete da pisete Damnjanovic jer se mali tako preziva.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 18.01.2017
19:48

damnjanovic! a gde je Marjan?

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
22:03

Tu je ipak LOL

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Thursday, 19.01.2017
12:15

Ne vredi, opet su napisali sa J. Nista od jotovanja, al' ce zato biti botovanja:-D

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
17:45

Neki (mnozina) bas ne vole Marjanovica, ovaj put je mozda i stvarno izostao opravdano, ali ni onda ga nije bilo na spisku, a bio je i zdrav i prav i oran:-D

avatar
Born2Won der
Wednesday, 18.01.2017
17:29

Tanki smo na centrali, gde je Saša Marjanović?

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
22:06

Ovo je spisak:-DnGolmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić;nDefanzivci: Miroslav Vulićević, Milan Radin, Bojan Ostojić, Nikola Milenković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak, Nemanja Miletić, Miroslav Bogosavac;nVezisti: Everton Luiz, Marko Jevtović, Saša Ilić, Nebojša Kosović, Uroš Damjanović, Leonardo da Silva Souza, Nemanja Mihajlović, Alen Stevanović, Saša Marjanović, Marko Janković, Petar Đuričković;nNapadači: Leandre Tavamba, Uroš Đurđević, Đorđe Jovanović, Valeri Božinov, Sava Petrov.