Partizan - Škuletić preskače dva meča, Kojić napada Totenhem?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.09.2014.
00:03
Izvor: Sportske.net

Posle isključenja u revanš meču kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nefčija u Bakuu, bilo je jasno da Partizan neće moći da računa na Petra Škuletića na startu Lige Evrope. Ipak, ima i dobrih vesti.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Kad je u pitanju Petar Škuletić, njega očekuje pauza od dve utakmice u Ligi Evrope, posle odluke ''disciplinaca'' UEFA, pa sve bolji i efikasniji napadač Partizana neće biti u sastavu protiv Totenhema i Asterasa, ali će biti sčpreman da u trećem kolu napadne turski Bešiktaš.

Šta je, tu je, Partizan će morati bez odličnog strelca u četvrtak protiv Totenhema, pa se postavlja pitanje ko će ''napasti'' engleskog premijerligaša u četvrtak.

Navijači priželjkuju da na delu vide tandem Fofana-Lazović od prvog minuta, ali kako sada stvari stoje postoji mogućnost da Nemanja Kojić bude Nikolićev ''kec'' iz rukava.

Napadač koji je ovog proleća doneo mnogo radosti navijačima Partizana onim pobedonosnim golom protiv Crvene zvezde, konačno se oporavio od povrede, počeo je da trenira punom parom, pa ne treba da iznenadi ako i on bude u konkurenciji za meč sa Totenhemom.

Ipak, teško je očekivati da bi mogao da bude i starter, ali je svakako odlična vest da crno-beli sada imaju još jedno rešenje u napadačkim redovima.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke