Partizan sklapa kockice - Stiže još jedno pojačanje!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 16.01.2017.
15:23
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev govorio je na današnjoj promociji Mohameda El Monira o daljim planovima vezanim za prelazni rok i tom prilikom najavio angažovanje još jednog igrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan predstavio je u ponedeljak drugo pojačanje u tekućem prelaznom roku, Libijca Mohameda El Monira, koji je i ranije bio na meti crno-belih.

Prvi operativac sportskog sektora Ivica Iliev ocenio je da tekući prelazni rok nosi jednu dozu specifičnosti jer Partizan lagano realizuje transfere igrača koje je u prošlosti imao na radaru.

"Nastavljamo gde smo stali. Malo je specifičan ovaj prelazni rok jer imamo igrače koji su napokon u Partizanu. Mohamed je bio naša želja i pre dve godine kada je Nikolić bio trener. Tada nismo uspeli da ga dovedemo, a sada su se kockice složile" rekao je Iliev.

Pre Mohameda El Monira crno-beli su angažovali Leandrea Tavambu, a sportski direktor otkrio je da se blizu potpisa nalazi i štoper Nikola Vujadinović koji je takođe ranije dovođen u vezu sa Partizanom.

"Kada pogledamo i prvo pojačanje (Leandre Tavamba), koji je bio naša želja u prošlom januarskom roku, uspeli smo sad da ga dovedemo. Takođe, štoper koji je bio aktuelan i prošle, i pre dve godine, veoma je blizu da nam se pridruži. To mi daje za pravo da kažem da se kockice sklapaju i da smo na pravom putu" dodao je Iliev.

Nikola Vujadinović je i ranije bio na meti Partizana, čak je i trenirao sa crno-belima, ali do saradnje nije došlo što će se sasvim izvesno dogoditi u danima koji slede.

Sportski direktor Partizana rekao je još da je zadovoljan dolaskom El Monira, pošto on ima karakteristike igrača koje su potrebne klubu.

"El Monir je dobro poznat našoj javnosti, izuzetno je tehnički potkovan i siguran sam da će se uklopiti u sistem Partizana" rekao je Iliev.

On je poručio da o kvalitetima igrača koji su do sada angažovani nije želeo da daje bombastične izjave, ali da veruje da će oni dokazati zašto su angažovani.

"U prethodna dva prelazna roka sam navikao da dajem bombastičnije izjave kada je reč o kvalitetima igrača. U ovom prelaznom roku sam spustio loptu, neću da preterujem i da im namećem dodatni pritisak. Ubeđen sam da će El Monir doneti ono što se od njega očekuje, da ne mislim da je za nas, ne bismo se ni upustili u trku za njegovo dovođenje" dodao je Iliev.

Partizan bi dovođenjem Nikola Vujadinovića trebalo da obavi veći deo posla u zimskom prelaznom roku, a potom ostaje da se vidi ko su igrači koji će napustiti klub kako bi se u kasu slio preko potreban novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zmaj sa Juga
Monday, 16.01.2017
21:47

Sta je sa desnim bekom, pa ne moze ni Vule kao pre da igra.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
21:41

Pravo pitanje...

avatar
poljskikupanjac
Monday, 16.01.2017
19:50

bacate par betvezekad ste vec izbaceni iz evrope trebelo je stedeti pa na leto dovesti bolja pojacanjaali kod vas neko uzima procenat

avatar
Monday, 16.01.2017
17:27

zivo me interesuje sta ce sa njima ako nas izbace iz evropskih takmicenja

avatar
Reus
Monday, 16.01.2017
18:01

Vec ste izbaceni,ostaje vam samo da se zalite.

avatar
DzoniSetac
Monday, 16.01.2017
20:02

Ja koliko znam vec ste izbaceni

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
18:34

Vec smo se zalili, ostaje nam samo da cekamo.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Monday, 16.01.2017
16:51

Osmicu dovedite i bicu zadovoljan, golman i desni bek mogu da sacekaju, a zadrzite naseg Alena! Podrska sportskom sektoru, a podrska i kamikazama!

avatar
Aleksandar K
Monday, 16.01.2017
16:50

Sa ovim timom mozete izboriti evropu hahahah

avatar
Dado35
Monday, 16.01.2017
18:40

1.3 😂😂😂

avatar
Monday, 16.01.2017
19:32

onu Evropu koju niste videli 20 godina ? smej se mala samoj sebi