Partizan – Sekretarijat, Upravni Odbor, pa Skupština

Autor: Miloš Marković
petak 05.09.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Petak je dan kada će se u Partizanu održati zasedanje Sekretarijata, nakon čega bi trebalo da budu poznati naredni koraci kada je u pitanju funkcionisanje kluba.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nakon nekoliko odlaganja, u Humskoj će danas biti održan sastanak Sekretarijata, koji će zasedati u proširenom sastavu, zajedno sa nekim članovima Upravnog odbora.

Na današnjem sastanku bi trebalo da bude utvđen tačan datum sednice Upravnog odbora, a nakon toga i sazivanje Skupštine na kojoj bi Dragan Đurić trebalo da bude razrešen dužnosti prvog čoveka kluba.

Sport javlja da postoji jasna indicija da će deo rukovodstva koji već nedeljama insistira na sastanku zatražiti sazivanje vanredne Skupštine, te da bi već na sastanku UO mogla da bude oformnjena radna grupa sa ciljem da pripremi sednicu, kako bi kraj mandata Dragana Đurića došao i pre najavljenog decembra.

Na ovaj način bi se ostvarilo ono o čemu se govorilo i pre plasmana u Ligu Evrope, kada su sve priče o hitnim promenama, sa kulminacijom u vidu štrajka fudbalera, utihnule.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke