Partizan se ne zaustavlja, sledeće pojačanje iz Vojvodine!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.01.2015.
20:36
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Klub iz Humske je postizanjem dogovora sa Nemanjom Tubićem rešio goruće pitanje u odbrambenim redovima, ali sada se radi na ispunjenju još jedne velike želje trenera Marka Nikolića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dosta se zimus spekulisalo o navodnoj želji nove uprave Partizana da smeni trenera Marka Nikolića, ali sada je ta slika bitno drugačija, pošto čelni ljudi crno-belih užurbano rade da ispune sve želje mladom stručnjaku u aktuelnom prelaznom roku.

Neke su već ispunjene, poput transfera Stefana Babovića i Nemanje Tubića, ali i zadržavanjem Petra Škuletića i pokušajima da i Danko Lazović ostane u Humskoj.

To, međutim, nije sve.

Javna je tajna da Marko Nikolić u svojim redovima želi još jednog fudbalera Vojvodine, i to Mijata Gaćinovića, a sudeći po današnjoj izjavi potpredsednika crno-belih Milorada Vučelića, čini se da bi upravo mladi reprezentativac iz redova ''Lala'' mogao da bude sledeća ''meta'' Partizana u aktuelnom prelaznom roku.

''Radi se o odličnom fudbaleru, a kada je tako, normalno je da nam je interesantan. Videćemo narednih dana da li postoji mogućnost da se napravi neki dogovor oko ovog talentovanog fudbalera'',
ne krije Vučelić, a prenose ''Novosti''.

Ipak, veliko je pitanje da li će novo rukovodstvo Vojvodine biti voljno da nastavi prošlogodišnji odliv najboljih igrača u redove Partizana i da li crno-beli imaju finansijskih mogućnosti da ostvare ovaj transfer.

Podsetimo, pre godinu dana su sa ''Karađorđa'' u Humsku 'u paketu' stigli i Vulićević i Škuletić i Trajković, kao i trener Marko Nikolić...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Balotelli
Monday, 19.01.2015
21:49

ne moze,neces dobiti gacinovica

avatar
Realan
Monday, 19.01.2015
22:11

Ajde.Ti nedozvoljavas? Jesi li naucio da obuces marker Baloteli?Kako je Markovic,jel se slazete,druzite? Pozdravi ga i reci Brendanu da ne ubacuje Lovrena vise kiksara je zesca.Pozz

avatar
Realan
Tuesday, 20.01.2015
17:40

Pa vidi ako uvaljamo Pantica za 1,250 000 funti koliko daje Celsi to ti je 1650000 eura za te pare bi mogli da ga dovedemo.Drago mi je da vam je atmosfera dobra,ja sam ok a ti pises odlicno srpski.Jesi uzimao neki kurs ili si naucio od Markovica na brzinu?

avatar
Balotelli
Tuesday, 20.01.2015
15:00

jeste ja ne dozvoljavam!nemati ni para vi za taj izlet..oblaci mi lovren marker,druzimo se svi,atmosfera je kao u srednjoj skoli,a vi kako te?