Partizan se ne bori sam protiv suspenzije UEFA, ima i veliku podršku!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2017.
09:19
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Iako čelnici kluba iz Humske pokušavaju da zadrže optimizam u pogledu skidanja suspenzije od strane UEFA, njihova borba za ostvarenje cilja neće biti nimalo laka. Zato je svaka pomoć dobrodošla.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

A da Partizan nije sam u ovoj borbi, potvrdio je i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

Podsetimo, on je sinoć na Kipru organizovao i zajednučku večeru čelnika klubova koji se pripremaju na Kipru, među kojima su i crno-beli.

Tom prilikom, Kokeza je potvrdio da i FSS koliko je u njegovoj moći, pokušava da pomogne Partizanu da izaže iz ove situacije.

''To je obaveza svakog predsednika FSS, nisam izuzetak. Nadam se da će sve što smo preduzeli u prethodnih mesec dana da donese rezultat i da će Partizan, naravno, ako bude u prvih četiri u našem šampionatu, da se takmiči u Evropi. To je izuzetno važno za srpski fudbal'', poručio je Kokeza, a prenosi ''Žurnal''.

On je takođe apelovao na čelnike Partizana i Crvene zvezde da izbegavaju polemike i stravanje dodatnih tenizija između dva kluba, uz jasnu poruku:

''Partizan i Zvezda mogu i moraju da sarađuju''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Tambur
Thursday, 09.02.2017
14:59

Ako nam bude pomogao nece nam sigurno igrati

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
12:24

Честитке Кокези јер као Председник ФСС дужност и обавеза му је да у Европи брани интересе сваког клуба.

avatar
ralee
Thursday, 09.02.2017
20:15

Као што је и Толе радио, где је помогао звезди.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
21:33

На жалост Толе је одмогао а не помогао Звезди али то треба заборавити. Ја се искрено надам за боље сутра српског фудбала да Кокеза неће бити према партизану као што је Толе био према Звезди. Мени ни мало неће бити драго ако УЕФА избаци партизан из Европе јер ја волим Звезду а никог не мрзим.

avatar
Anderton
Thursday, 09.02.2017
11:34

Kada sve bude transparentno, ovoga neće biti, ali to ne odgovara nikome u srpskom fudbalu. Najviše im odgovara ovakvo stanje, u javnosti glume sukobe, a ovamo se po večerama grle i dele procente. Žali Bože one dece koja se ubadaju po ulicama.

avatar
ariton
Thursday, 09.02.2017
10:37

Ma nek se izbaci iz takmičenje i tačka.Jer za bolje i nismo kad imamo ovakvu upravi i ovakve vodje navijače.I to sve uz blagoslov države.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 09.02.2017
12:28

Зашто да их избаце и зашто да испаштају клуб и навијачи због неспособне Управе. Паметније би било да избаце Управу јер партизан није њихова дедовина па да могу да раде шта хоће. Исто бих рекао и да је у питању моја Звезда.