Partizan šalje Aškovskog na novu pozajmicu

Autor: Miloš Marković
nedelja 11.01.2015.
14:10
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Partizana ide na novo kaljenje, ovog puta u domovinu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Makedonski fudbaler ne dobija priliku u redovima crno-belog kluba.

Otkako je iz Teleoptika prekomandovan u prvi tim 2012. godine, ovaj 22-godišnjak je zabeležio samo jedan ligaški nastup, a boravio je u tri različita kluba kao pozajmljen igrač.

Nakon Donjeg Srema i Kruševca, jesen je ovaj fudbaler proveo u Norveškoj, u redovima Stromgodseta, gde nije uspeo da zabeleži nijedan minut na terenu.

Vrativši se u Partizan, očekivalo se da će Makedonac biti u konkurenciji za mesto na levom beku, naročito ako dođe do rastank sa Volkovim, ali Aškovski će po svemu sudeći na novu pozjamicu.

Ovoga puta će se preseliti u domovinu, igraće za Škendiju.

Makedonski mediji prenose da je dogovor dva kluba postignut, te da će Aškovski u nastavku sezone igrati u klubu iz Tetova, koji će imati opciju da njegov ugovor otkupi na kraju sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN5
Sunday, 11.01.2015
15:35

Nije bilo realno očekivati da Aškovski konkuriše za mesto u prvom timu Partizana!n1. Za koju poziciju da konkuriše? On je igrač koji još uvek traži svoju primarnu poziciju, da li je to levi bek ili levi bočni u sredini terena ili levo krilo, za levog beka mu nedostaje bolja defanziva, a za levo krilo bolja ofanziva zato nema mesta u Partizanu.n2. Koliko dugo nije igrao Aškovski, za 6 meseci u Stremsgudsetu nije odigrao nijednu utakmicu i kako onda očekivati da Aškovski zameni Volkova? To je nerealno.nSviđaju mi se potezi uprave da igrače na koje ne računa daje na pozajmicu sa mogućnošću da budu otkupljeni što je dobro jer ne moraju da zauzimaju mesto u Partizanu, a ako se pokažu klub može da zaradi. Ne znam da li je tačno ali sam čuo da je otkupna klauzula za Fofanu 800 000 €, ukoliko je to tačno i ukoliko Kinezi budu želeli da ga kupe biće to dobar posao za Partizan.

avatar
Ali samo vi sektasi
Sunday, 11.01.2015
15:54

Samo kad bi Ivkovic ostao...

avatar
Povratak kralja BAN5
Sunday, 11.01.2015
16:37

Ivković ide u Voždovac, šteta, za njega mislim da bi mogao da dobije veću šansu i pokaže da li je ili nije igrač za Partizan.

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 11.01.2015
15:56

Mogao bi biti zamena Nemanji Petrovicu.