Partizan - Saletu je divan dan...

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.12.2014.
11:24
Izvor: Sportske.net

Legendarni kapiten Partizana Saša Ilić i predvodnik još jedne generacije crno-belih danas slavi svoj 37. rođendan. Mi mu želimo da što duže traje na terenu i obori još rekorda u Humskoj...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

O Saši Iliću se već praktično sve zna. Čovek koji je ove jesni proslavio ''punoletstvo'' od debija u crno-belom dresu protiv čačanskog Borca, davne 1996. godine, koji je već ispisao brojne stranice Partizanove istorije...

Neki od aktuelnih prvotimaca Partizana tada nisu bili ni rođeni, a Sale je i dan danas jedan od najboljih fudbalera kluba iz Humske. I ne samo to, kapiten Partizana svojim igrama na terenu, ali i gospodskim ponašanjem jednostavno oplemenjuje već godinama sumornu atmosferu u srpskom klupskom fudbalu. Njega cene bukvalno svi - i u njegovom klubu, ali i u redovima najvećih rivala. I zaslužio je to.

Iako mu je već 37 leta, ekipa Partizana se bez njega još uvek ne može zamisliti. Najavljivali su u Humskoj proteklih godina da će njihova omladinska škola iznedriti dostojnog naslednika velikom kapitenu, ali se to, hteli to neki da priznaju ili ne, još uvek nije dogodilo.

Imaju crno-beli i danas svoje ''bisere'', koji još kao tinejdžeri dobijaju priliku da debituju u prvom timu i pokažu svoj talenat, ali Saletovu kreativnost na terenu još uvek ne videsmo ni kod jednog od njih.

A kakav je trag Saša Ilić ostavio u Partizanu, dovoljno govori i podatak da je nedavno odigrao i svoju 700. utakmicu u crno-belom dresu.

Ovo je, svakako, godina koju će Sale pamtiti po svojim ''istorijskim'' dostignućima, a neka mu sledeća bude još uspešnija.

Povodom njegovog 37. rođendana, Sale je od svojih vernih navijača dobio i novu pesmu, koju možete poslušati OVDE, a mi će mo se na kraju podsetiti nekih od najupečatljivijih detalja iz njegove bogate karijere.

Srećan rođendan, Sale!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 30.12.2014
12:33

SRECAN RODJENDAN KAPITENU NAS,SVE NAJBOLJE I DA JOS TRAJES,VOLE TE GROBARI!!!JEDAN JE SALE KAPITEN!!!