Partizan - Sale kapiten želi na Maltu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.06.2015.
17:11
Izvor: Beta

Na današnjem okupljanju fudbalera Partizana, na startu priprema za novu sezonu, kapiten crno-belih Saša Ilić otkrio je i svoju želju kada je u pitanju potencijalni rival na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da su ambicije crno-belih uvek iste - osvajanje svih domaćih trofeja i što bolji nastup u evropskim takmičenjima.

"U Partizanu su ambicije uvek iste, osvajanje svih domaćih trofeja i da se napravi iskorak u Evropi. To je sve lepo kada pričamo, ali nije ni malo lako. Potrebno nam je mnogo sreće da nas zaobiću povrede i da se dovedu adekvatna pojačanja kako bi se sve to ostvarilo", rekao je Ilić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Beogradu na početku priprema za novu sezonu.

"Tek je početak priprema. Nas su u poslednjih pet, šest meseci napustili nosioci igre - Danko Lazović, Petar Škuletić, Nikola Drinčić, Saša Marković i Vladimir Volkov. Na nama je težak zadatak da uz pojačanja nadoknadimo njihov odlazak", rekao je kapiten šampiona Srbije.

Žreb za drugo kolo kvalfikacija za Ligu šampiona obaviće se 22. juna.

"Želje postoje, realno u rangu smo sa ekipama sa kojima se možemo sresti. Ima nekoliko ekipa koje su jake, poput šampiona Kazahstana, Rumunije ili Slovačke. Voleo bih da izvučemo nekog prvaka iz neke okolne zemlje i da opet odemo na Maltu", rekao je Ilić.

Crno-beli na prvi deo priprema putuju 17. juna na Taru, gde će odigrati jedan pripremni meč. U Beograd se vraćaju 25. juna, gde će tri dana kasnije odigrati još jednu kontrolnu utakmicu, a potom putuju na Pohorje, u Sloveniji, na drugi deo priprema.

Na Pohorju će boraviti od 29. juna do 9. jula i tamo će odigrati tri pripremna meča, a imena protivnika će biti naknadno saopštena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobarivrsac
Tuesday, 16.06.2015
16:41

Ljudi nemoj da me zasmejavate ima par jakih ekipa sampion:nKazahstana,Rumunije i Slovacke,a hocemo grupnu fazu lige sampiona?nSta ce biti ako dodjemo do 4 kola kvalifikacija,gde se nalaze:Cska,Red bull,Mancester unt?

avatar
Maximovic
Tuesday, 16.06.2015
13:39

Sto je najgore glavni nosilac igre i dok su bili svi ti si i dalje ti :((nSvaka cast Sale da tebe nema Partizan bi bio jedna prosecna ekipa u nasoj ligi :) Ali na sve to je blam da nama igra zavisi od jednog igraca koj je vec i drugom nogom zakoracio u penziju :)

avatar
Igor Tambur
Monday, 15.06.2015
22:31

Još mora bar dva jaka pojačanja

avatar
Monday, 15.06.2015
18:58

Pa logicno plazia, kupanac, i naravno cuvek i Pacevil, ko je bio na Malti zna sta je to, za one koji nisu cel aulica diskoteka, klubova, onih barova i osalo, radije bi oni na Ibicu ili Majorku, ali tako nema ucesnika LS. :)

avatar
Grobar92
Monday, 15.06.2015
18:18

Kapiten zna gde oce, pa da pre tekmu malo leskare na plazi :P