Partizan sad ima i ''mašinu'' i ''zid'' u napadu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.01.2017.
17:45
Izvor: Sportske.net

Ovo su neki od utisaka navijača Partizana posle današnjeg ubedljivog trijumfa crno-belih na pripremama u Sloveniji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, Partizan je u svojoj prvoj utakmici na pripremama u Sloveniji deklasirao ekipu Kopra sa 4:0, a sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu.

Od ta četiri, čak tri su delo Uroša Đurđevića, koji već od starta zimskih priprema pokazuje da je u odličnoj golgeterskoj formi.

Naravno, on je zaslužio i najviše pohvala od strane navijača crno-belih, koji ga nazivaju ''mašinom za golove'', ali naravno, posebnu pažnju obratili su i na igru novajlije u napadačkim redovima, snažnog Leandra Tavambe.

Partizanov ''Miki'' kako su ga ovih dana prozvali saigrači, ni danas nije uspeo da postigne svoj prvi gol za crno-bele (nije mu to uspelo ni u Beogradu protiv BSK-a, 7:0), ali je svojom igrom još jednom uverio ''Grobare'' da će biti pravo pojačanje u nastavku sezone.

U jednom od komentara ističe se da je Partizan njegovim dolaskom dobio i pravi ''zid'' u napadu.

U prilogu smo izdvojili nekoliko najzanimljivijih utisaka Partizanovih navijača.


-- -- -- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Monday, 23.01.2017
10:43
avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Sunday, 22.01.2017
19:17

P.S. Ko je gledao prvo poluvreme, zna zbog cega nikako ne zelim da Alen Stevanovic ode iako covek nece delovati po strani na kojoj je najopasniji vec ce preci na suprotnu strsnu, ali svejedno, moramo da zadrzimo sve najbolje igrace, a covek bas izgara...

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Sunday, 22.01.2017
19:00

Sa Kosovicem bih momentalno raskinuo ugovor i ubacio bih u vatru nekog od nasih klinaca koji vec izvesno vreme cekaju na svoju sansu, toliko je malo pokazao na danasnjem mecu.