Partizan - Sa derbijem počinje pakleni ritam

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.09.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net

Zajednica superligaša odredila je datum odigravanja zaostalih mečeva 6. kola između Partizana i Rada, odnosno Jagodine i Vojvodine čime je šampionu Srbije nametnut pakleni ritam.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Odložene utakmice šestog kola Superlige Srbije Partizan - Rad i Jagodina - Vojvodina biće odigrane 23. septembra, odlučila je Zajednica superligaša.

Pomenute utakmice trebalo je da budu odigrane u odloženom terminu, 9. septembra, ali je zbog reprezentativnih obaveza Zajednica donela odluku da dođe do novog pomeranja koje najmanje odgovara šampionu Srbije.

Partizan će usled ovakve odluke Zajednice superligaša ući u "pakleni ritam" koji podrazumeva veliku potrošnju igrča. Crno-beli će za deset dana, u periodu od 12. do 23. septembra odigrati četiri utakmice a jedna od njih biće i ona na evropskoj sceni.

Partizan prvo gostuje Crvenoj zvezdi u okviru 9. kola Superlige (12. septembar), zatim ga očekuje duel sa AZ Alkmarom u prvom kolu grupne faze Lige Evrope (17. septembar), da bi potom usledili mečevi sa Radničkim iz Niša (19. ili 20. septembar) i Radom (23. septembart) u domaćem šampionatu.

U danima koji slede treba očekivati da će Partizan zatražiti odlaganje duela sa Radničkim iz Niša pa će tako doći do novog tumbanja rasporeda odigravanja mečeva u Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivancz
Wednesday, 09.09.2015
20:49

Ja sam već pisao da im ne odgovara odlaganje protiv slabe Jagodine, ispostavilo se da sam bio u pravu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
17:47

Nemojte vise da odlazete, nisam siguran ni da ima mogucnosti za to...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 09.09.2015
17:42

NAPRED PARTIZAN!