Partizan remizirao sa Rusima - Uz Žiletovu pomoć!

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.02.2016.
19:33
Izvor: Sportske.net

I pored svih dešavanja poslednjih dana, trener Partizana Ivan Tomić i dalje računa na Andriju Živkovića, što se videlo i u večerašnjoj utakmici protiv ruske Ufe. Pitanje je samo koliko još dugo...?

BETA/AP Photo/Matthias Schrader
BETA/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Posle današnjeg trijumfa nad kineskim Jong Čangom, ekipa Partizana večeras je odigrala još jedan meč na pripremama na Kipru, i to protiv ruske Ufe. Pobednika nije bilo, kao ni golova, meč je završen rezultatom 0:0.

Partizan je nešto bolje ušao u ovaj meč, imali su crno-beli nekoliko pokušaja, preko Kosovića, pa Alena Stevanovića, ali nisu to bile prevelike opasnosti po gol Ufe.

Kako se bližio kraj prvog poluvremena, Rusi su imali više od igre, bili opasniji rival, pa je i golman crno-belih Šaranov imao više posla.

Na samom kraju prvog poluvremena, još jedan pokušaj Stevanovića sa oko trideset metara, lopta je na putu ka mreži zakačila nekoga i završila pored gola.

Rusi su i početkom drugog poluvremena imali više od igre, sve do 60. minuta, kada je trener Partizana Ivan Tomić promenio postavu na terenu.

U igri je bio i Andrija Živković, i pored poznatog ultimatuma i roka koji je pred njega postavljen, ali po svemu sudeći, konačna odluka kluba u vezi sa njegovim daljim statusom biće doneta u četvrtak.

Partizan je u poslednjih pola sata bio nešto konkretniji, ali mreže su ostale netaknute - 0:0.

Partizan je do 60. minuta igrao u sledećem sastavu: Šaranov, Bandalovski, Subić, Stevanović Miladin, Milenković, Jevtović, Lukić, Kosović, Golubović, Alen Stevanović, Fofana.

Sastav Partizana u poslednjih pola sata: Kljajić, Vulićević, Bogosavac, Marko Jovanović, Gogoua,Everton, Brašanac, Birmančević, Živković, Mihajlović, Božinov.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
odjava
Thursday, 04.02.2016
21:06

pojacajte tim omladinaca i odvalice i vas i bilo koje druge iz JSL imaju tako dobru odbranu sredinu a pogotovo prebrz napadacki red ........ proverite....

avatar
Blazer
Thursday, 04.02.2016
01:06

Ja se ovoga bojim,prvi jači rival i odmah problemi,iskreno ja nemam neko poverenje u igrače koji su sad došli,sve sam ih ranije dosta gledao osim Gogue i mislim da oni neće biti pojačanja već samo dodatni igrači........

avatar
magister
Wednesday, 03.02.2016
21:10

Gledao drugo poluvreme. Početni sastav izašao posle desetak minuta nepovezane igre, jedne sjajne odbrane Šaranova i dva prolaza kroz nekoliko igrača u trku Lukića, na sredini terena. To mu je već manir i to sjajan, bilo bi super da to radi i kad je na 30 od gola, pa da dođe u šut ili poziciju za laku asistenciju. Kasnije Birmančević pokazao talenat prodorima i vladanjem loptom. Štoperi prilično sigurni. Božinov ne ulazi u šansu, ali davi i gubi lopte na sredini terena. Još nije u formi. Jovičić priseban kad mu se vraća lopta, čak i pod pritiskom, deluje da prati igru. Everton OK. Ovaj drugi sastav, Sale umesto Birmančevića je prvi. Meni još uvek Jevtović ispred Evertona.

avatar
Blazer
Thursday, 04.02.2016
01:03

I meni je Jevtović prvi izbor i sa ostalim se slažem

avatar
magister
Wednesday, 03.02.2016
21:02

Dobro je što je Partizan pokazao da nije veliki samo kao živa legenda, nego i u stvarnosti. Živkovići su skandalozno nekorektni i halapljivi, ali to nije opravdanje za besmislenu destruktivnost (kakav je slučaj bio sa Pantećem).

avatar
Krcunijo najboLa si!
Wednesday, 03.02.2016
20:40

sutra prodajte tog balvana bozinova pod hitno!

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Wednesday, 03.02.2016
20:37

Tomic je pokazao velicinu, ali cinjenica je da je Andrija tu prva violina...

avatar
Svetski sampion
Wednesday, 03.02.2016
22:25

Velicinu sa gigantom kakva je Ufa,lepo..

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 03.02.2016
23:44

Bolje idi pisi rime o zvezdi i ligi sampiona,nego da nekome solis pamet...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Wednesday, 03.02.2016
23:00

Kakve to veze ima protiv koga smo igrali? Pises samo da bi pisao Hahaha