Partizan 'pruža ruku', na potezu je Gogua

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
22:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski klub Partizan spreman je da "pruži ruku" Sedriku Gogui i da mu pomogne da se vrati na pravi put ali će za to biti potrebna adekvatna reakcija mladog igrača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sjajni rezultati koje fudbaleri Partizana beleže u domaćim takmičenjima u prethodnih mesec i po dana trebalo bi da budu centralna tema o kojoj se govori u Humskoj ali to nije slučaj.

Pored toga što je još uvek aktuelna borba za vlast i što Partizan i dalje vodi privremena Uprava, nedavno se pojavio i "slučaj Gogua" o kojem se u prethodnih nekoliko dana učestalo priča.

Mladi defanzivac crno-belih izgubio je mesto u timu a potom je grubo prekršio klupski pravilnik zbog čega je novčano kažnjen sa 30% od naredne tri plate. Revoltiran "pregrubom" kaznom Sedrik Gogua je prestao da trenira zbog čega je otvoren disciplinski postupak, a spekulisalo se da će ga se Partizan odreći i raskinuti ugovor.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev podsetio je u izjavi za "Večernje Novosti" da po pitanju Sedrika Gogue neće biti donošeni ishitrene odluke, te da bi defanzivac mogao da se vrati na pravi put ukoliko pokaže odlučnost za tako nešto.

"U njegovom slučaju nikome još ne gori pod nogama. Postoji mogućnost da ga vratimo na nivo koji se od njega očekuje. Ipak, da bi se to desilo, potrebna je i njegova adekvatna reakcija" poručuje Ivica Iliev.

Svoju odlučnost da Sedriku Gogui pruži novu šansu pokazao je i trener Marko Nikolić koji je posle utakmice sa Voždovcem izjavio da se radi o mladom igraču koji zaslužuje priliku za novi početak ukoliko pokaže da je spreman da se podredi dobrobiti ekipe.

Sedrik Gogua je sa Partizanom potpisao dugoročan ugovor prethodne zime i u njemu cu crno-beli videli akviziciju za budućnost. Očito je da su u Humskoj spremni za "ruku pomirenja" ali će i Gogua morati da pokaže da mu je stalo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke