Partizan - Proveravaju bliskost kandidata i države?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.12.2014.
10:12
Izvor: Sportske.net

Zasedanje izborne Skupštine FK Partizan zakazano za 16. decembar najverovatnije će biti odloženo iz posve interesantnih razloga. Upravni odbor je, naime, zatražio dodatno vreme kako bi proverio da li iza jednog od kandidata zaista stoje državne institucij

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Svačega smo se nagledali u srpskom fudbalu pa ni poslednje vesti koje nam stižu iz Humske ne mogu previše da nas iznenade i začude iako se radi o neverovatnoj situaciji.

Upravni odbor FK Partizan do daljnjeg je odložio sednicu na kojoj bi trebalo da se potvrde kandidature za predsednika iz posve specifičnog razloga.

Kako prenosi dnevni list "Sport", članovi Upravnog odbora FK Partizan odlučni su u nameri da provere istinitost priče jednog od kandidata za predsednika, Zorana Popovića, koji je na prethodnim sednicama UO izjavio kako "iza njega stoje državne institucije".

Kako će čelnici FK Partizan uspeti da dođu do informacija da li je Popovićeva tvrdnja tačna to nam nije znano ali je jasno da od sednice UO na kojoj će biti verifikovane kandidature Zorana Popovića, Mileta Jovičića i Alberta Nađa neće biti ništa sve do početka iduće sedmice.

Izborna Skupština primarno je zakazana za 16. decembar a kako sednica Upravnog odbora na kojoj bi trebalo da budu potvrđene kandidature potencijalnih naslednika Dragana Đurića kasni sve su prilike da će i zasedanje najvišeg klupskog tela biti odloženo do daljnjeg.

Samo odlaganje sednice UO i izborne Skupštine ne bi izazvali čuđenje da povod nije "provera istinitosti priče" jednog od kandidata za predsednika koja je pritom usko povezana sa političkim pitanjima.

Ovakve stvari su u Srbiji očigledno normalne iako bi u zapadnoj Evropi Savez vrlo brzo reagovao ili obavestio UEFA zbog uplitanja politike u fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_Rd0p1WiySE
Wednesday, 10.12.2014
11:25

Ako je istina da drzava stoji iza ovog kandidata to je automatski argument da ne bude predsednik!!!Svima je poznato cije pristalice vode ovu zemlju!!!