Partizan - Protiv OFK-a po receptu iz Jagodine

Autor: Darko Mitrović
subota 11.04.2015.
16:19
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana u ponedeljak će imati još jedan težak ispit u borbi za šampionsku titulu. Rival će im biti mlada i ambiciozna ekipa OFK Beograda, a trener crno-belih Zoran Milinković veruje da će njegov tim potvrditi dobru formu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle blede partije protiv kragujevačkog Radničkog u Humskoj, Partizan je u revanš meču polufinala Kupa odigrao mnogo sigurnbije u Jagodini, što novom šefu struke Zoranu Milinkoviću daje nadu da će njegovi igrači i u ponedeljak na Vračaru odigrati onako kako umeju i vratiti prednost od pet bodova razlike u odnosu na Crvenu zvezdu.

Meč protiv Jagodine bi trebalo da posluži i kao recept za nastup protiv ''Romantičara''.

''Mi smo uvek pod imperativom pobede i obaveze da navijačima pružimo još jednu dobru partiju. Ulazimo u meč na krilima pobede u Jagodini, imamo obavezu da odigramo maksimalno skoncentrisano i izborimo se za još jedan trijumf. Verujem da imamo kvalit za to", istakao je Milinković na današnjoj konferenciji za medije.

Naravno, svestan je i kvaliteta narednog protivnika, ali Partizan ima jasne ambicije koje želi da ostvari.

''Reč je o školovanoj ekipi, znaju da igraju fudbal i naprave problem protivniku. Verujem da ćemo se dobro spremiti za meč, odgovoriti njihovom kvalitetu i nametnuti svoj stil igre'', dodao je Milinković.

Optimista je i štoper Branko Ilić.

''Cilj je jasan, znamo šta hoćemo, učinićemo sve što je u našoj moći da odigramo bolje nego prošli meč i zabeležimo pobedu. Nadam se da ćemo uveseliti navijače'', poručio je Ilić.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke