Partizan - Propali pregovori sa još jednim štoperom?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.06.2017.
21:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Misija dovođenja novog štopera ovog leta postaje, izgleda, sve teža za upravu crno-belih i sportskog direktora Ilieva.

screenshot: Youtube
screenshot: Youtube

Povezane vesti

S obzirom da je još tokom prolećnog dela sezone bilo potvrđeno da standardni štoper Partizana Nikola Milenković prelazi u Fiorentinu, crno-beli su imali dovoljno vremena da ''pikiraju'' njegovu potencijalnu zamenu ovog leta.

U najužem izboru su se, tako, našli iskusni Marko Simić i Milan Mitrović, ali kako večeras prenose ''Novosti'', ni jedan ni drugi nisu uspeli da se dogovore sa Partizanom.

Kada je u pitanju Simić, još pre nekoliko dana je postalo jasno da pregovori nisu išli u dobrom pravcu, a pomenuti izvor navodi da je ovog popodneva i ''sapunica'' oko Mitrovićevog dolaska - neuspešno okončana.

Podsetimo, prethodnih godina je i Crvena zvezda uporno pokušavala da angažuje iskusnog defanzivca, ali je i tada epilog bio isti. Ovog leta, očigledno, ni Partizan nije bolje prošao.

Imajući to u vidu, sve je izvesnije da će crno-beli u novu sezonu ući sa postojećim štoperskim tandemom Ćirković-Ostojić, a na upravi crno-belih je da im konkurenciju pojača nekim drugim igračima, pogotovo ukoliko Partizan stigne daleko u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Povoljna okolnost po trenera Miroslava Đukića je taj što za sada ovaj tandem ostavlja dobar utisak na letnjim pripremama.

Dok su trajali pregovori sa Mitrovićem, u medijima su se pojavljivala i neka druga imena, poput nekadašnjeg reprezentativca Slobodana Rajkovića, ili 31-godišnjeg Borislava Jovanovića iz Larise, pa Žarka Markovića iz Kairata, ali njihovi angažmani za sada ne deluju izvesno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 22.06.2017
07:45

I sad ce opet prica do cajtnota i onda nista ...kao one godine poslddnje kolo igramo sa Bate i mozemo da se pojacamo al ni ne dovoimo nikoga nego pravimo farsu i tih par dana.....ne znam ko nije video mogucnost da ulaskom u LS dodje do pubo vece zarade u penosu na troslove d ovodje ja igraca.....il su nesposobni i glupavi il ppstoje instrukcije van partizana....evo nas opet, ne treba nama prica da hocete u evropu nego dela. Bez 3 dobra igraca nema ni LE, moze biti murinjo trener. Uslov je i da svi ostanu. Lelo za duplu krunu al od toga nema nista ako nema evrope

avatar
paok
Wednesday, 21.06.2017
22:51

Ovo je ne ozbiljno, nisu u stanju da dovedu stopera a kad su jos znali da Milenkovic ide. Razumem da ne mozemo da platimo kao strani klubovi ali opet ne razumem kako hocemo u Evropu a nikoga necemo da dovedemo. Odjednom Cirkovic dobar a nije igrao godinu ipo. ajte molim vas. I nije samo stoper, treba nam i barem jedan veznjak a mozda i dva. Pantica ne racunam kao pojacanje jer nije igrao skoro 3 godine. Ako ne pozurimo mozda prodjemo Buducnost i to je to.

avatar
Navijač Partizana
Thursday, 22.06.2017
00:08

Prelazni rok ne traje dva dana pa sad da tako svi pricaju!

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 21.06.2017
22:34

Ma kakva pojačanja bre to dok se uigra i upozna ekipu prodje pola godine. Tandem Ćirković-Ostojić će odlično funkcionisati pogotovu u Evropi pazite šta vam El Matador kaže! Živi bili pa videli!

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 21.06.2017
22:13

6 meseci znaš da Milenković odlazi da ostaješ sa jednim štoperom i ti ne uspeš da nađeš zamenu.Sramota!

avatar
Poznavalac
Wednesday, 21.06.2017
21:48

Ha ha ha kakav amaterizam?Ispascemo u trecem kolu jer sa cirkovicem,jevtovicem,mileticem,necom mihajlovicem ili alenom stevanovicem smo jako neozbiljan tim..opet los prelazni rok,bas kao i proslog leta,dzaba nam ova titula ako u evropi nista ne napravimo.

avatar
Barbosa
Wednesday, 21.06.2017
21:41

Dovedite Marka Basu raskinuo je ugovor sa Lilom.

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
00:19

35 godina puni u decembru, da nije to ipak malo mnogo? Mada, i Krstajic je imao toliko kad se vratio, ko zna...

avatar
R E V O L T
Thursday, 22.06.2017
20:38

Sad ga kao trazi i zvezda:-D Bas me zanima za koga navija...

avatar
Barbosa
Thursday, 22.06.2017
20:06

Slobodno i sa 35 je bolji od ovih manekena sto imaju po 23-24,klasa je moze jos dvije sezone odigrati na najvisem nivou.

avatar
Bafana
Wednesday, 21.06.2017
21:16

Žarko Marković bi mogao da bude dobar izbor ali je dečko navijač Zvezde a i pitanje je koja mu je situacija sa ugovorom , Rajković bi bio najbolji izbor ali čisto sumnjam da ce hteti da dođje u Srbiju .

avatar
Peca Kodzo
Wednesday, 21.06.2017
22:05

Zarko ima dobre ocene na menadzeru

avatar
Saša Ilić
Wednesday, 21.06.2017
22:17

Kakve veze ima što navija za Zvezdu ? Pa za koga navija Đurđević ? Da li znaš koliki je grobar Nikola Žigić i koliko je hteo da dođe u Partizan ali ga Bjeković nije hteo nego je doveo Delibašića? Rajkovića ne bih voleo jer je dečko sklon povredama i nije uspeo da odigra nijednu sezonu bez duže pauze.El monir može da dobije srpski pasoš i da se potraži strani štoper.