Partizan prodao "rezervu" za siću, u mnogo jačoj ligi pobrao aplauze...

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 13.02.2017.
15:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je procena često pogrešna, ili je možda Superliga jača od italijanskog prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Saša Lukić nije bio standardan u Partizanu.

Tada je procenjeno da i nema neki kvalitet, debitovao je na proslavi titule protiv Novog Pazara, sakupio tridesetak utakmica, a onda bio i rezerva.

Kada se sve sabere, momak iz Šapca nije ostavio neki trag u Partizanu, procenjeno je da treba da ode negde gde će igrati i prodat je Torinu.

Cena?

Oko milion i po evra, prema nekim izveštajima, priča se da je prilikom odlaska oprostio dug Partizanu od oko 25 000 evra.

"Rezerva" Partizana, je strpljivo čekao šansu u Torinu, Mihajlović ga je uvodio u igru, a onda juče u meču u kome je mogao da izgubi i posao, jer su navijači izgubili strpljenje posle loše serije od starta 2017. Lukić je od prvog minuta bio na terenu.

Dok je igrao, bilo je 4:0 za Torino, završilo je 5:3, u većini izveštaja, uz Belotija i Ljajića dobio je najvišu ocenu.

"Drago mi je što sam odigrao od početka, mnogo mi znači. Imao sam malu tremu, ali kako je meč odmicao bio sam sve sigurniji. Baš mi prijaju aplauzi navijača, sjajno je bilo debitovati od prvog minuta na našem stadionu"
, rekao je Lukić.

On kaže da je radost pomutio finiš kad su primili tri gola...

"Moramo da se branimo bolje, ne možemo svake nedelje da damo pet golova"
, dodaje Srbin.

Slede nova iskušenja.

"Utakmica po utakmica, samo tako možemo napred, čekaju nas teški rivali, Roma, pa Fiorentina", zaključio je još jedan talenat koji je prerano otišao iz srpskog fudbala.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Tuesday, 14.02.2017
00:59

Ja koliko se sećam, mi smo svi ovde pisali da je to greška, ne verujem da je prodat zato što su mislili da je loš, već im je po običaju zafalilo para, a ovi su uleteli sa ponudom.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 13.02.2017
17:05

Tomić stručnjak, Ivica transfer mag i Vazura doktor za finansije! Bravo Sale, samo nastavi, sretno!

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
20:42

Tomić i jeste stručnjak jer je sklonio Jevtovića da bi i gurao Lukića koliko je mogao da igra pored Evertona i Brašanca koji su realno bolji igrači ali je kod Milinkovića nestručnoga pored Evertona i Jevtovića Lukić bio ipak 3. opcija, tj. iza Jevtovića. Kakve veze ima Iliev sa njegovom prodajom? Iliev ne prodaje igrače, a u tom trenutku je 1.5M € bilo odlično za njega tako da ni napad na upravu u tom slučaju nije opravdan jer su prodali rezervistu za 1.5M € koji je do tada dobio dosta šanse, a pokazao malo.

avatar
Povratak kralja
Tuesday, 14.02.2017
20:23

Pa da, talenat Milenkovića, Evertona, Leonarda i Đurđevića je prepoznao beše Nenad Bjeković? Ne samo da ih je nahvalio pred početak sezone nego ih je sve i doveo u Partizan.

avatar
Povratak kralja
Tuesday, 14.02.2017
20:21

Mislio sam na Brašanca, a napisao Everton.

avatar
paok
Tuesday, 14.02.2017
10:03

Nisam znao da je Everton bio kod nas kada je Kiza bio trener. Inace je Tomic vrhunski trener, nismo mogli ni gol da damo kod njega.

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 14.02.2017
00:09

Zar nam je igrao Everton kad je MIlinković bio trener?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 13.02.2017
23:19

Sva trojica bi prepoznala talenat samo kad bi im Mesi pao na glavu! Zapravo četvorica, i Kiza!

avatar
Lazar Grobar
Monday, 13.02.2017
16:54

Bio rezerva kod Tomića Van Gala,taman bi se sad uklopio u vezni red sa Evertonom.

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
20:38

Bio je rezerva kod Tomića ali Evertonu i Brašancu, a kod Milinkovića Brašancu i Jevtoviću. E to je tragedija našeg fudbala da igrač kao Lukić bude rezerva Jevtoviću, a realno pre Brašanca i Evertona nije ni zasluživao da igra (kod Tomića). I nije Tomić kriv što je prodat nego ga je uprava prodala, a u koliko je tada pokazivao, realno, prodali su ga za dobre pare.

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:42

Prvo Partizan je pokraden na toj utakmici, a drugo i bez tog uticaja sudija trebali smo ubedljivo da ih savladamo koliko smo bili bolji i treće Lukić je praktično prodat i pre te utakmice jer je ponuda za njega stigla samo 3-4 dana pred utakmicu. Kako Partizan mora da prodaje sigurno neće protiv Bačke rizikovati (da se teže povedi i ugrozi već izvestan transfer) 1.5M € za igrača koji je realno u drugom planu i zato nije ni bio među 18 igrača. Razumem da mnogi ne vole Tomića jer je u ovoj sezoni imao loše rezultate ali za one stvari koje nije kriv, nije i za ono što je dobro uradio mora mu se priznati.

avatar
Lazar Grobar
Monday, 13.02.2017
21:02

Pokazivao je veoma puno za mesto startera u timu koji je igrao 0-0 sa Bačkom.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
16:51

Koja je to sramota nevidjena, klub se samo tako obrukao za 25 hiljada evra.