Partizan - Problemi pred Grčku, hoće li igrati Drinčić?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.09.2014.
10:40
Izvor: Sportske.net, Sport

Ekipa Partizana mogla bi da bude značajno oslabljena u drugom kolu Lige Evrope, protiv Asterasa u Grčkoj. Nikola Drinčić ne trenira još od Kragujevca.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle povrede Darka Brašanca, koji je praktično ''otpisan'' do kraja jesenjeg dela sezone, uloga iskusnog Nikole Drinčića u ekipi Partizana postala je još značajnija.

A sada kada je i on doživeo povredu, jasno je u kakvim se problemima nalazi trener crno-belih uoči veoma važnog duela sa Asterasom.

Podsetimo, Drinčić je povredio leđa na prošlonedeljnom gostovanju protiv Radničkog u Kragujevcu. Iako je pouzdani fudbaler izašao sa terena, činilo se da povreda nije ozbiljnije prirode, međutim, poslednje informacije govore suprotno.

Današnji ''Sport'' prenosi izjavu Partizanovog klupskog lekara dr Ilije Rosića, koji je potvrdio da Drinčić od meča sa Kragujevčanima i dalje nije u trenažnom procesu. Takođe, doktor Rosić sumnja da će Drinčić moći da igra i u Lučanima, a ne samo protiv Asterasa.

''Nikola je za kratko vreme dobio dva jaka udarca u trtični deo kičme. Povreda te vrste nije opasna, ali je izuzetno bolna i ne dozvoljava mu da normalno radi i trenira. On se oporavlja, ali je, već sada mogu da kažem, neizvesno da li će on biti spreman i za utakmicu u Grčkoj protiv Asterasa, kao i za onu u Lučanima'', izjavio je Rosić.

Ukoliko se ova strahovanja i obistine, crno-beli će u Grčkoj igrati bez trojice standardnih igrača - Drinčića, Škuletića i već pominjanog Brašanca.

Takođe, treba podsetiti i da je Miloš Ostojić nedavno slomio nogu i da ga čeka operacija u Turskoj...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke