Partizan - Privremena uprava zadovoljna radom sportskog sektora

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.06.2016.
20:06
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Privremena uprava fudbalskog kluba Partizan zasedala je u utorak u proširenom sastavu i donela zaključak da sportski sektor dobro obavlja posao u letnjem prelaznom roku.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan još uvek nema predsednika i Upravni odbor pa klubom rukovodi privremeni organ koji je imenovan od strane Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Privremena uprava zasedala je u utorak u proširenom sastavu i razmatrala dosadašnji rad sportskog sektora na početku letnjeg prelaznog roka.

Tim povodom, članovi privremene uprave oglasili su se zvaničnim saopštenjem za javnost koje vam prenosimo:

"Izraženo je zadovoljstvo dosadašnjim učinkom, pružena je nedvosmilena podrška sportskom direktoru i treneru prvog tima i izraženo očekivanje da će, u nastavku prelaznog roka, prvi tim biti još stabilniji, jači i spremniji za borbu za nove trofeje i uspehe u evropskim takmičenjima.

Posebno je izraženo zadovoljstvo zbog produžetka ugovora Saše Ilića, kapitena i istinske Partizanove legende, dok će o ostalim vrednim pojačanjima FK Partizan, javnost biti blagovremeno obaveštavana u narednim danima.

Privremena uprava FK Partizan je analizirala i određena pravna pitanja u sklopu priprema za održavanje Vanredne skupštine FK Partizan i izrazila nadu da će predstojeći susreti ekspertskih pravnih timova, u koordinaciji sa FSS, doprineti rešavanju otvorenih pravnih dilema
" navodi se u saopštenju.

Fudbalski klub Partizan do danas je angažovao četvoricu novih igrača, a u sredu bi trebalo da budu promovisani Miroslav Radović i Marko Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Tuesday, 14.06.2016
21:06

Cirkusijada,tragikomedija,amaterizam,neznanje vazure,vucelica,vuletica i kompanije za unistenje partizana!

avatar
Nine
Tuesday, 14.06.2016
20:36

Ovi se zajebavaju sa nama..

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Tuesday, 14.06.2016
20:12

Bob i Patrik ce otici u Poljsku, Savo je (vec) na EP, a sad pocinje i sezona (novih) godisnjih - nece se Skupstina odrzati do kraja leta, o5 neizvesno, nestabilno i napeto, svi uslovi za nerviranje ispunjeni, milina za Grobare.