Partizan pred Dilu: "Valjda će se malo otvoriti..."

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.07.2015.
11:08
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana očekuju da se ekipa Dile Gori makar malo otvori u narednom meču kako bi imali prostora za napad.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je danas da je uveren u prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da potceni rivala.

"Idemo da odigramo što kvalitetnije, bolji smo od njih i verujem da prolazimo, iako neće biti lako. Više nikoga ne smemo da potcenjujemo jer Srbija više nije svetska sila u fudbalu", rekao je Babović novinarima na beogradskom aerodroma uoči puta za Gruziju.

Partizan će sutra igrati revanš protiv ekipe Dila Gori, nakon pobede sa 1:0 u prvoj utakmici prošlog utorka u Srbiji.

"Nadam se da ćemo što pre postići gol i da ćemo utakmicu lako privesti kraju", kazao je Babović.

Protivnik crno-belih je tokom celog prvog susreta igrao "bunker", što je mnogo iznenadilo Partizanove fudbalere.

"Za mene je to velika misterija. Trebalo bi malo da napadnu, ali mislim da se njihova igra neće mnogo razlikovati od one u Beogradu", rekao je Babović.

Marko Jevtović je kazao da je način igre gruzijske ekipe u Beogradu bio neverovatan.

"Dila se u Beogradu branila sa 10 igrača, to je stvarno bilo neverovatno. Nadam se da će se sada otvoriti i time nama biti lakše. Normalno, idemo na pobedu i da tako obezbedimo prolaz dalje", kazao je Jevtović.

Napadač Partizana Abubakar Oumaru rekao je da plasman u narednu fazu zavisi isključivo od njegove ekipe.

"Najvažnije je da igramo onako kako želimo i da ne zavisimo ni od koga drugog. Idemo na pobedu, da što brže damo gol i kontrolišemo utakmicu posle toga", rekao je Abubakar.

On je istakao da se nada da će imati više prostora za pogodak u revanšu.

"Nadam se da će u ovoj utakmici biti više prostora za mene, ali najvažnije je da ekipa prođe, nije bitno da li ću ja postići pogodak", kazao je Abubakar.

Utakmica u Gruziji igraće se u utorak od 14.30 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
andro99
Monday, 20.07.2015
20:27

Samo polako..,bice golovanPartizaneeeeeeee

avatar
ercov
Monday, 20.07.2015
15:34

Ne treba biti bas toliko samouvereni i misliti ako se napokon otvore da ce sve biti lakse. Njihovo bunker izdanje im je donelo minimalan poraz i time su uspeli u njihovoj zamisli tako da ce sigurno kuci igrati na sve ili nista a mi nemamo predstavu o njihovim realnim napadackim mogucnostima sto je ipak za obaveznu koncentraciju i ozbiljan pristup ovom mecu. Sve dok sudija ne odsvira kraj meca i me se sa povoljnim rezultatom ne kvalifikujemo,belje da cutimo i da se previse ne talasamo.

avatar
Loris Karius
Monday, 20.07.2015
15:23

Pa oni samo ako se malo otvore i krenu napred da daju gol njima će abubakar dati dva gola na brzinu.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 20.07.2015
12:12

Opet Stefan o nama kao (o) svetskoj sili u fudbalu. Bolje ti vodi racuna o tome da li ce ovaj put njihov centarfor tebe da cuva, i gledajte da vec u prvih pola sata povedemo jer time resavamo!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 20.07.2015
15:12

Ako bi dali gol u prvih 20 minuta, lagano bi prošli, najteži scenario bi bio, kad bi nam oni dali gol u 70 minutu, posle ne mogu ni da zamislim u kakvom šoku bi naši igrali do kraja... Samo da ne napravimo neki glup penal i samo strpljivo treba da se igra, smešni su mi Gruzijci u koje vreme su dali utakmicu...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 20.07.2015
19:39

Ne slažem se da su smešan tim, videlo se da znaju dobro da igraju kontre, to što su oni nas precenili, to je ipak druga priča, jer Partizan nikada nema probleme dok ne prave protivnički timovi presing na našim stoperima, a ovi su to loše radili u Beogradu, nadam se da neće to raditi ni u Gruziji. A što se tiče vremena odigravanja utakmice, verovatno hoće na 40 + stepeni da nas iznenade njihovom fizičkom spremom i katastrofalnim uslovima za igranje.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 20.07.2015
15:32

Slazem se, sve je smesno u vezi tog tima, oni ni pravila ne znaju:-)

avatar
Monday, 20.07.2015
11:59

Srbija nikada nije ni bila svetska sila u fudbalu , ne znam sta prica ovaj covek gore ... Jugoslavija mozda (ponavljam , MOZDA) , ali Srbija nije ... kako god , nadam se prolazu i novim koeficijentima za nasu zemlju