Partizan - Poverenjem do uspeha!

Autor: Miloš Marković
nedelja 22.03.2015.
10:41
Izvor: Sportske.net

Rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan čini sve kako bi svojim dobrim poslovnim potezima zavredila poverenje svojih igrača, na kojima će biti samo da se koncentrišu na sportske uspehe.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Prethodna nedelja donela je velike vesti za Partizan.

Greške prethodne uprave kluba su počele da se ispravljaju, prvi potez, ujedno i najurgentniji, bio je pronalaženje generalnog sponzora u čemu se i uspelo. Naime, dobro vam je poznato, generalni sponzor crno-belih postao je Telekom.

Partizan će od Telekoma inkasirati 6.7 miliona dinara mesečno, do kraja 2016. godine, što će znatno olakšati poslovanje kluba.

Generalni direktor kluba iz Humske ističe da će rukovodstvo nastaviti sa vrednim radom, kako bi fudbalerima omogućilo da se koncentrišu isključivo na fudbal.

"Svima u UO kluba je na prvom mestu da Partizan dobro igra i obezbedi titulu. Trener i igrači imaju našu punu podršku i oni to dobro znaju. Mi se trudimo, plate su sada redovne, momci su videli da ispunjavamo sve što smo im obećali.", rekao je Miloš Vazura za 'novosti' uz poruku da novo rukovodstvo želi da ispravi pređašnje greške.

"Zatekli smo situaciju za koju smo bili svesni da je nećemo rešiti preko noći. Bio nam je potreban dobar biznis plan, revizija postojećeg stanja i, pre svega, vreme.", ističe on.

Partizan u 20. kolu danas gostuje ekipi Čukaričkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke