Partizan - Posvećenost, želja i 'osveta'...

Autor: Miloš Marković
nedelja 27.07.2014.
11:00
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su svu pažnju usmerili na duel sa Ludogorecom, željni da se 'osvete' i osvetlaju obraz srpskog fudbala, obzirom da su jedini preostali predstavnik u Evropi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ekipa Partizana će na megdan Ludogorecu.

Ekipa koja je u minuloj sezoni eliminisala Partizan, Bugari su i ove godine favoriti ali je motiv svakako na strani srpskog tima.

Marko Nikolić se ponosi željom i posvećenošću koje vidi kod svojih igrača na svakom treningu, na kome se radi naporno do iznemoglosti.

Motiv potiskuje svaku bol, želja je posebno pristuna kod golmana Lukača koji je upravo protiv bugarskog tima zadobio povredu, zbog koje je propustio dobar deo sezone.

"Rekao bih da su jači nego prošle sezone. U pitanju je tim sa dosta kvalitetnih pojedinaca.", rekao je 'Sportu' Lukač, koji je upravo Ludogorec priželjkivao u ovoj rundi.

"Kada sam video ko su potencijalni rivali, pomislio sam da bi Bugari sada dobro legli i da bismo mogli da prođemo. Oni jesu jači, ali smo i mi. Zajedno smo nekoliko meseci, odlično se poznajemo i takođe imamo dobre igrače na svim pozicijama.", zaključio je Milan Lukač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke