Partizan - Postupak protiv 'najbučnijih' legendi?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.05.2016.
22:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prinudna uprava fudbalskog kluba Partizan predložiće klupskim organima pokretanje disciplinskog postupka protiv članova Skupštine koji su se pokazali "najglasnijima" na neslavno zavešnom zasedanju.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Početkom nedelje fudbalski klub Partizan trebalo je da dobije novog predsednika, ali je sednica Skupštine prekinuta usled skandaloznog ponašanja pojedinaca koji su predstavljali opoziciju.

Kao posledica svega što se u utorak dogodilo u SC Teleoptik u Zemunu u četvrtak je u FK Partizan uvedena prinudna Uprava na čelu sa generalom Radovanom Radinovićem, predsednikom JSD Partizan Miloradom Vučelićem i višegodišnjim funkcionerom Miletom Jovičićem.

Upravo su članovi Prunudne uprave pokrenuli inicijativu da "najbučniji" na minuloj Skupštini budu isključeni iz kluba, što će je predlog koji će biti stavljen na razmatranje klupskim organima.

"Večernje Novosti" saznaju da će postupak biti pokrenut protiv Zvonka Varge, Sava Miloševića, Zvonka Živkovića, Dušana Trbojevića i Slobodana Stanojevića.

U najgorem mogućem scenariju, pomenuta petorica će biti isključena iz članstva u Skupštini, a ostaje nam da bidimo da li će ta ideja zaista biti sprovedena u delo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Friday, 27.05.2016
23:11

Ove okupatore motkama treba najuriti iz kluba! Neka pogledaju prvo sebe i u kakvim su sukobima interesa posedujući i delujući istovremeno sa više funkcija u JSD Partizan.

avatar
Idol_partizana
Sunday, 29.05.2016
12:53

Tebe za preCednika, imas friz kao neki rukovodeci organ :D

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 27.05.2016
22:52

Prvo da se izbace ovi privrednici i politicari koji nikad dinara nisu dali Partizanu,a imaju pravo da odlucuju o buducnosti kluba!Sve dok je clan skupstine Djuric koji nas je doveo do prosjackog stapa i ostetio za desetine miliona evra mi necemo biti ozbiljan klub.

avatar
paok
Saturday, 28.05.2016
09:48

E to si u pravu. Ja kada sam pisao da ne valjaju ni jedni ni drugi dobijao sam minuse jer sa rekao da Bjekovic ne treba da se vraca jer dovodi Djurica.

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 28.05.2016
10:59

To su sramotne kombinacije.Djuric je izbacivao Bjeku iz kancelarije i sada su zajedno.Savo je pljuvao Djurica i sada su zajedno.Navijaci su pljuvali Savu i sada su zajedno.Zamisli kakva je tu pozadina kad je Nedic uspeo sve da ih izmiri.Sa druge strane kod ovih Zekinih skoro niko iz sportske price sve politicari i privrednici koji ne znaju ni pet igraca da nabroje.Jos je na kraju kod njih visoko isplivao Jovicic ciji se potpis nalazi na svim bitnijim dokumentima pored Djuricevog.Mucno je bilo gledati onu skupstinu i pokusavati naslutiti sta je manje zlo za Partizan.

avatar
Teleoptik 162km
Saturday, 28.05.2016
10:30

Varas se za Djurica. Kad ovi budu zavrsili svoju misiju, pravices Djuru od blata. Zasto mislis kasni finansijski izvestaj ?Zato sto je Rakasova panicno pobegla iz Partizana ?

avatar
El Diablo
Friday, 27.05.2016
22:34

Ali zato Djuric,Vazura,Vuletic ostaju clanovi skupstine.Pa logicno.

avatar
Friday, 27.05.2016
22:34

Ovo je vec tesko preterivanje, iskljucivanje bi samo proizvelo kontraefekat...