Partizan - Poništavaju se odluke, odlaže se Skupština!?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.12.2014.
14:12
Izvor: Sportske.net

Borba za vlast u FK Partizan danas bi trebalo da dobije novu epizodu pošto je Upravni odbor rešen u nameri da poništi zborove i odloži sednicu Skupštine.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelno rukovodstvo FK Partizan izgleda je bilo aktivno tokom prethodne noći kako bi pronašlo propuste u donošenju jučerašnjih odluka na zboru društveno-sportskih radnika.

Juče je zbor društveno-sportskih radnika i navijača izabrao 36 delegata, a zbor radne zajednice, trenera i bivših igrača 29 delegata za izbornu Skupštinu ali je problem za aktuelnu vlast nastao usled činjenice da je prevlast odnela grupa okupljena oko Žarka Zečevića.

Posle jednočasovne rasprave oko toga ko ima pravo glasa za izbor delegata članovi aktuelnog rukovodstva napustili su zbor nezadovoljni a izgleda da su tokom večeri pronašli način da ospore jučerašnje odluke.

Kako sada stoje stvari, u Humskoj će se od 14 časova razmatrati poništavnje jučerašnjih odluka što može da dovede do novog odlaganja sednice Skupštine na kojoj je trebalo da bude odabran novi predsednik!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke