Partizan - Pomirenje ljutih protivnika?

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.12.2016.
17:30
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Jučerašnja dodela ''Zlatne lopte'' FSS donela je i nekoliko zanimljivih detalja. U glavnim ulogama bivši i sadašnji čelnici crno-belih.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Podsetimo, ''Zlatne lopte'' juče su dodeljene Dušanu Tadiću i Draganu Stojkoviću Piksiju, koji su u konkurenciji igrača, odnosno trenera obeležili 2016. godinu kada je u pitanju srpski fudbal.

A ono što je takođe obeležilo godinu na izmaku, ali na neslavan način, jesu one skandalozne Skupštine Partizana, pa je klub iz Humske tek iz trećeg pokušaja, posle brojnih prepucavanja u medijima i natezanja oko kvoruma i većine, konačno dobio novo rukovodstvo.

Milorad Vučelić je nedavno izabran za novog predsednika Partizana i od tada su pomenute polemike, svađe, pa čak i uvrede na relaciji aktuelna uprava - opozicija, odjednom utihnule.

A sudeći po onome što se juče moglo videti na dodeli ''Zlatne lopte'' FSS, izgleda da se opozicija pomirila sa porazom, o čemu svedoči srdačan susret sadašnjeg i bivšeg predsednika Partizana - Milorada Vučelića i Dragana Đurića, koji je uz Nenada Bjekovića bio najglasniji u kritikama aktuelnog rukovodstva.

Kako je izgledao njihov susret možete da vidite na snimku lista ''Alo''. Isti izvor prenosi da su ovom prilikom proćaskali i Miloš Vazura i Ljubiša Tumbaković, bivši potpredsednik crno-belih koji je tu funkciju napustio posle neslaganja sa tadašnjom upravom na čelu sa Zoranom Popovićem.

Prisutan je bio i Savo Milošević, aktuelni potpredsednik FSS, koji je letos bio ''najratoborniji'' na onoj prekinutoj Skupštini Partizana, a juče je upravo on, u odsustvu predsednika Saveza Slaviše Kokeze dodelio pomenute nagrade.

Očigledno, sve bolji rezultati Partizana tokom jeseni doprineli su da i doskorašnji ''ljuti protivnici'' zakopaju ''ratne sekire''.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 22.12.2016
11:28

* (apsolutno) tacno jer je jedino sto je tacno, a uz to je i apsolutno:-D:-D:-D

avatar
Red Star
Wednesday, 21.12.2016
23:18

Djura pokusava na mala vrata dacse vrati :-)

avatar
Wednesday, 21.12.2016
18:33

Nikoga iz zvezde nije bilo juce...

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 21.12.2016
19:05

nemoj o njima bre

avatar
Wednesday, 21.12.2016
19:50
avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 21.12.2016
19:17

To potvrdjuje da su gotovi i da se Titula vraća kući burazeru. Nije kome je obećano već kome je sudjeno!