Partizan - Pojačanja čekaju ponedeljak

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 05.07.2014.
00:11
Izvor: Sportske.net

Vicešampiona Srbije za tačno deset dana očekuje prvi takmičarski meč u sezoni 2014/2015 a pojačanjima za sada nema ni traga ni glasa. Za vikend ih sigurno neće biti a trener Nikolić ne krije da se ulazi u trku sa vremenom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan "nenadano" je dobio priliku da se sedmu godinu za redom bori za mesto u grupnoj fazi Lige šampiona. Uprkos činjenici da je do prvog takmičarskog meča ostalo tačno deset dana, crno-beli pripreme sprovode bez novih lica što polako postaje problem.

Već na početku prelaznog roka Marko Nikolić je javno priznao ko su Partizanove mete ali se ispostavilo da niko od navedenih neće pojačati crno-bele. Marko Lomić produžio je za Rusiju, Tubić više nije opcija, baš kao ni Alivodić, a samo je u igri ostao još Abubakar Oumaru.

Od pre dva dana kao potencijalno pojačanje figurira i štoper Branko Ilič ali pregovori sa Slovencem nisu dali rezultata do petka uveče pa Marko Nikolić ističe da če eventualna promocija prvog pojačanja biti odložena za narednu nedelju.

"Od potpisa nema ništa, moraćemo to da prolongiramo za posle vikenda. Nisam srećan što prolaze dani priprema ali nećemo odustati od onoga što sam rekao na početku priprema. Znamo šta Partizanu treba, treba nam kvalitet i talentovani mladi igrači a to je najteže dovesti" izjavio je Nikolić posle prijateljskog susreta sa Petrolulom.

Iako poziva na strpljenje, Nikolić je i sam priznao da će pojačanje morati da bude angažovano što pre jer je vremena sve manje i manje.

"Siguran sam da ćemo ući u neku realizaciju, što pre, to bolje jer sada već nemamo vremena i moramo da budemo brzi" zaključio je Nikolić.

Pored aktuelne priče o pojačanjima i dalje se govori o mogućnosti da Danko Lazović napusti Humsku ali je i taj deo prelaznog roka za sada neizvestan.

Posle svega, ostaje konstatacija da su u Humskoj izgubili još jednu nedelju a jedina pozitivna okolnost u čitavoj priči je to što prvi rival u kvalifikacijama za LŠ mora da bude savladan sa postojećim kadrom i eventualni izostanak pojačanja ne sme da bude nikakav izgovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke