Partizan - Podrška (samo) Jovičiću, izbori 25. decembra!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.12.2014.
18:32
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Upravni odbor FK Partizan doneo je tokom popodneva odluku o datumu održavanja izborne Skupštine i saopštio da će Mile Jovičić biti jedini kandidat aktuelne vladajuće garniture.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan, tačnije članovi Upravnog odbora, kandidovali su tokom popodneva Mileta Jovičića za naslednika Dragana Đurića!

Ovakva odluka doneta je većinom glasova (10:3) na 40. sednici Upravnog odbora koja je tokom popodneva održana u prostorijama stadiona u Humskoj.

"Upravni odbor FK Partizan je održao svoju 40. sednicu na kojoj je većinom glasova doneo odluku da kandidat za novog predsednika kluba bude Mile Jovičić, koji je u mandatnom periodu koji ističe obavljao funkciju potpredsednika kluba" navodi se u saopštenju UO FK Partizan.

To znači da je Upravni odbor, suprotno ranijim najavama, podržao samo jednog kandidata za predsednika što znači da Zoran Popović nema podršku većine članova UO.

Pored ove, doneta je još jedna važna odluka koja se tiče datuma održavanja izborne Skupštine.

Primarno je bilo planirano da izborna Skupština bude održana tokom današnjeg dana ali je ona odložena. Danas je doneta odluka da izbor novog predsednika bude održan 25. decembra tekuće godine.

Ukoliko ne bude promena, Miletu Jovičiću na crtu će izaći Sreten Nikolić ali treba sačekati sednicu Sekretarijata na kojoj će biti ozvaničeno ko su kandidati za novog predsednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Tuesday, 16.12.2014
19:39
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 16.12.2014
20:42

Ej, nista im ne vrede ove spletke, mi imamo mudrost Tiriona da ih pobedimo:-D