Partizan počinje Ligu Evrope, znate i sami kakve su Đukićeve ambicije

Autor: Pavle Knežević
utorak 12.09.2017.
13:25
Izvor: Sportske.net

Partizan sutra ujutru putuje u Švajcarsku. Đukić ponavlja svoje: "Mi smo Partizan".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Miroslav Đukić svestan je kvaliteta Jang bojsa, ali je najavio da će njegova ekipa ići na pobedu u Bernu.


"Čeka nas ozbiljan zadatak. Oni su ozbiljna ekipa, agresivna, koja želi posed lopte. Fizički su spremni i jaki. Mi smo spremni da se borimo i da donesemo tri boda", rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Šampion Srbije u četvrtak počinje takmičnje u Ligi Evropa gostovanjem švajcarskom Jang bojsu. Partizan je u seriji od šest utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da bi dobar rezultat u Bernu mnogo značio Partizanu. Đukić najavljuje da neće biti kalkulacija.

"Veoma bitna utakmica, mnogo bi nam značilo da počnemo ovakvu ligu kako treba, dalo bi nam samopouzdanje. Veoma je bitno da dobro odigramo i napravimo dobar rezultat. Mislim da možemo i sa takvom namerom idemo tamo. Ne idemo da se branimo, špekuliešemo, jer mi to nismo. Idemo da pokažemo šta je Partizan. Znamo da će biti teško, ali idemo da pokušamo", rekao je Đukić novinarima.

Utakmica će se igrati na veštačkoj podlozi.

"Njihova prednost je veštačka trava. Dominiraju kod kuće, imaju veliki posed, ne daju ti da igraš. Bitno je da se snađemo od početka na toj travi. Danas smo trenirali na takvoj podlozi. Moramo što pre da se adaptiramo. To je kao da igrate po blatnjavom terenu, pa kažete nisam stavio dugačke krampone ili duvao je vetar pa se nisam snašao. Morate što pre da se adaptirate i da ne tražimo izgovor veštačke trave", rekao je Đukić.

Nebojša Kosović i Sejduba Suma neće biti u konkurenciji za tim zbog povreda, a svi ostali igrači će imati šansu da se bore za mesto u timu.

Partizan sutra u 10 ujutru poleće u Švajcarsku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VALOK
Tuesday, 12.09.2017
16:49

VALOKnCUVAJTE SE PREKIDA, J. BOJS IMA VISOKE I SNAZNE SKAKACE !!! NADAM SE DOBROM REZULTATU, I PRVENCU OZEGOVICA U PARTIZANU !!!

avatar
AlexPFC
Tuesday, 12.09.2017
16:45

Očekujem jedan tvrd i naporan meč. Nema potrebe da srljamo i pošto-poto jurimo posed lopte. Poslednje što nam sada treba je da se ponovi Olimpijakos, da mi igramo a da nam oni daju golove. U ovakvim mečevima treba biti strpljiv i čekati svoje šanse kojih će itekako biti. Jang B. je klasična domaćinska ekipa i neophodno je da izdržimo početni pritisak od nekih 20 minuta a posle toga mudrom igrom doći do pozitivnog rezultata. Što više meč bude odmicao to ćemo mi biti stabilniji i sigurniji na terenu. Gledao sam ih u nedelju i nisu pokazali ništa posebno do Luganovog crvenog kartona. Kvalitetni su, nalaze jednostavna rešenja ali i mi ćemo se maksimalno pitati u vezi njihovog poseda lopte. Maksimalno me raduje što Jang B. slabo brani kontre i polu kontre jer to bi trebao da bude naš stil igre u četvrtak. Verujem u Đukića i naše fudbalere i nadam se još jednom evropskom meču za pamćenje. Napred Partizan!

avatar
Manisred
Tuesday, 12.09.2017
16:31

Sve ispod 2-0 za Partizan je neuspeh...

avatar
Sasa1969
Tuesday, 12.09.2017
16:11

Mani tu demagogiju,ako ista vredimo, izadjimo na teren i to sto posedujemo pokazemo svima, ako nemamo sta da pokazemo onda da se pokrijemo i cutimo. Prica o vestackoj podlozi, oni su ovakvi, onakvi, to je smesbo, izadjes na teren pokazes volju, zelju, budes uporan, istrajan, pa ako si i pored toga bolji, pruzis ruku, cestitas i nastavis dalje jer ne zavrsava se sve nakon te utakmice, oma jos da se igra, vazan je sam pristup, odnos prema klubu, hrabrost, odvaznost i vera... Kad to pokazes, niko zamerku nece imati ko voli Partizan..