Partizan - Počeo zlatiborski ''dril''...

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.06.2014.
13:12
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbaleri Partizana doputovali su na Zlatibor, gde će obaviti prvu fazu priprema za narednu sezonu. Treninzi na srpskoj planinskoj lepotici su već počeli, a boravak na Zlatiboru planiran je do 24. juna.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizanova ekspedicija je smeštena u hotelu ''Palisad'', a prvog radnog dana na Zlatiboru dočekala ih je kiša, koja je donekle izmenila planirani ritam rada.

Pošto je teren klizav, a ekipa je jutros već održala jedan trening, odlučeno je da se zatim održi kraći trening od oko 30-40 minuta, kako bi igrači ''osetili planinski vazduh'' i izbacili iz sebe umor od višečasovnog putovanja autobusom do Zlatibora.

Rađene su vežbe istezanja i aerobnih aktivnosti, kako bi igrači spremno dočekali sutrašnji početak rada maksimalnim intenzitetom.

Inače, planirano je da se tokom boravka na Zlatiboru održi 12 treninga i odigra jedan kontrolni meč.

Kao što je poznato, sa ekipom Partizana je i Marko Lomić, koji je završio saradnju sa moskovskim Dinamom, a po povratku sa Zlatibora očekuje se da će iskusni levi bek potpisati ugovor sa crno-belima i pomoći im u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Iz Partizana još i informacija da su crno-beli sinoć ispratili i košarkašku utakmicu između Zvezde i Partizana, a posle pobede Bogdanovića i drugova Nikolićevi izabranici su, kako saopštavaju iz kluba, priredili ''prigodno slavlje'' tim povodom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke