Partizan počeo pripreme, pet novih igrača, dvojica otišla

Autor: Beta Beta
sreda 08.06.2016.
11:26
Izvor: Beta

Fudbaleri Partizana okupili su se danas pred početak priprema za novu sezonu, a na prozivci trenera Ivana Tomića pojavilo se 28 igrača.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Dres i grb koji nosimo je velika čast i čini svakog od nas privilegovanim, ali je i velika obaveza. Klub koji predstavljamo, koji ima dugu istoriju, doveo nas je u situaciju da predstavljamo klub koji je poznat i van granica zemlje. Svako od nas u svom delu posle mora da da maksimum, da iskoristi sve svoje resurse i da se nikad ne zadovoljava onim što je postigao, već da uvek želi više, bolje i jače", rekao je Tomić na okupljanju u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Medju novim igračima su Saša Marjanović, Milan Radin, Nemanja Miletić, Petar Đuričković, kao i Uroš Damnjanović, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Sindjeliću.

Od igrača iz prošle sezone nema Živka Živkovića i Marka Jovanovića, koji su napustili klub.

Pored golmana Bojana Šaranova, Filipa Kljajića i Marka Jovičića, na prozivci su se pojavili igrači Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Sedrik Gogua, Nikola Milenković, Gregor Balažic, Miroslav Stevanović, Miloš Ostojić, Miroslav Bogosavac, Nemanja Petrović, Aleksandar Subić, Everton Luis, Nebojša Kosović.

Tu su još Darko Brašanac, Marko Jevtović, Jovan Nišić, Ivan Petrović, Saša Ilić, Veljko Birmančević, Alen Stevanović, Valeri Božinov i Dušan Vlahović.

Nebojša Kosović, Marko Golubović, Saša Lukić i Nemanja Mihajlović će se naknadno priključiti ekipi.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev poželeo je fudbalerima zdravlje i uspešnu sezonu.

"Čeka nas teška sezona, moramo da budemo bolji nego prošle. Uveren sam u kvalitete igrača i u to da zajedničkim snagama to možemo da ostvarimo", kazao je Iliev.

Uspešnu borbu na tri fronta, igračima Partizana je poželeo i čelnik kluba Milorad Vučelić.

"Veliki partizanovac Duško Radović je rekao: 'za druge se navija, Partizan se voli', a ja bih hteo da malo parafraziram i rekao bih 'za druge klubove se igra, a za Partizan se igra i Partizan se voli'. Želim da budete pravi partizanovci, da pokažete da vam je stalo, da znate čiju veličinu zastupate i da vam ta veličina ne zasmeta, već da to breme slave Partizana ponesete", rekao je Vučelić.

Partizan će sezonu početi u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Takođe, klub će braniti trofej Kupa Srbije, dok će pokušati da vrati titulu, pošto je prošlu završio na drugom mestu iza "večitog" rivala Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
11:34

Da ostanu: Bojan Šaranov, Marko Jovičić, Sedrik Gogua, Nikola Milenković, Miroslav Stevanović, Miroslav Bogosavac, Nemanja Miletić, Everton Luiz, Milan Radin, Jovan Nišić, Saša Marjanović, Petar Đuričković, Veljko Birmančević, Marko Golubović, Nemanja Mihajlović, Dušan Vlahović. Da odu (iz kluba, na pozajmicu ili u penziju): Filip Kljajić , Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Miloš Ostojić, Nemanja Petrović, Aleksandar Subić, Marko Jevtović, Ivan Petrović, Darko Brašanac, Saša Lukić, Nebojša Kosović, Saša Ilić, Uroš Damnjanović i Valeri Božinov, Neizvesni: Gregor Balažic i Alen Stevanović.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 08.06.2016
18:08

Miladin* Stevanovic

avatar
GOODBYE HORSES
Wednesday, 08.06.2016
18:21

Prekopirao sam od gore gde pise Miroslav, znam da je Miladin:-D Hvala na sugestiji:-D To su glasovi zvezdasa, a nasi su uspavani...

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 08.06.2016
18:09

Zbog cega imas 5 minuseva, sve si tacno napisao.