Partizan - Počelo skraćivanje spiska, novi štoper i dalje opcija!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.02.2017.
14:57
Izvor: Sportske.net

Povratak u Beograd donosi mnogo novih obaveza za stručni štab fudbalskog kluba Partizan koji tek sada treba da donese konačne odluke vezano za izbor igrača koji će nastupati tokom proleća.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okončali su pripreme na Kipru i po dolasku u Beograd dobili kratko odsustvo nakon čega će stručni štab početi početi da sprema ekipu za prvenstveni okršaj sa Radom.

Slobodne dane koje su dobili igrači stručni štab, na čelu sa Markom Nikolićem, koristi kako bi doneo konačnu odluku vezanu za sudbinu igrača koji se trenutno ne nalaze u užem krugu kandidata za startnu postavu.

Golman Đorđe Lazović vratiće se u Teleoptik i sačekati neku drugu priliku da bude priključen prvom timu Partizana pošto Marko Nikolić računa na Filipa Kljajića, Nemanju Stevanovića i Marka Jovičića.

Mladi Uroš Damnjanović ponovo se nalazi na meti Sinđelića koji ga želi na pozajmicu, o čemu će biti govora u danima koji slede. Znatno komplikovanija situacija vlada u navalnoj liniji jer Valeri Božinov još nije pronašao novi klub, a tu je i Vladimir Đilas koji je na Kipru pokazao da može da doprinese svojim iskustvom.

Jasno je da u datim okolnostima Partizanov prioritet predstavlja prodaja nekog od igrača kako bi se kasa popunila barem do kraja tekuće sezone, ali se i dalje razmišlja o angažovanju novog štopera.

Jedan od izvora bliskih klubu navodi da priča oko dovođenja novog štopera nije završena i da postoji mogućnost da crno-beli angažuju pojačanje na toj poziciji na kojoj je bio viđen Nikola Vujadinović.


Štoperski tandem crno-belih tokom priprema na Kipru činili su Bojan Ostojić i Nikola Milenković, ali u Humskoj očito žele da nađu dovoljno dobru alternativu pa se ništa ne prepušta slučaju i još uvek se traga za centralnim bekom.

Prelazni rok su Srbiji traje još samo četiri dana tako da tekuća nedalja može da bude jako interesantna u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 14.02.2017
00:47

Stevanovic (Jovicic, Lazovic/neko iz Teleoptika)- Vulicevic, Ostojic (novi igrac), Milenkovic (Bosnjak), Miletic (El Monir, *Bogosavac)- Stevanovic (Djurickovic, Jankovic), *NOVI IGRAC/Marjanovic (Kosovic, Ilic), Everton (Radin), Leonardo (Mihajlovic, *Damnjanovic- zao mi je ovog deckonje)- Tavamba (Jovanovic *Petrov, *Djilas), Djurdjevic (*Vlahovic). Jos dvojicu dovesti, dvojicu ili trojicu (Bogosavac, Damnjanovic, Vlahovic ili Petrov) pozajmiti, Lazovica, Ilica i Djilasa koristiti samo kada je bas jako nuzno i to bi bilo to...

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:27

Napadači: Đurđević zna se, Tavamba čeka se jer krupniji igrači duže ulaze u formu i duže se fizički spremaju, vidi se da poseduje znanje i odgovornost u igri i ovakav sada je bio vrlo koristan timu, treba mu redukovati kretnju u napadu da što duže bitiše u protivničkoj zadnjoj liniji, a što manje u veznom redu i na krilu. Jovanović samo neka nastavi ovako. Petrov ima odlične fizički predispozicije i mislim da mu treba privikavanje na prvi tim i biće veoma opasan napadač. Đilas bi mogao možda da reši neku utakmicu ali to bi možda mogao i Tavamba, podeljenog sam mišljenja da li ga zadržati ili ne. Vlahović kad se oporavi mora da počne da igra, makar i na dvojnoj u Teleoptiku, trebaju mu utakmice. Božinov zna se, što dalje od kluba.

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:21

Krilni igrači: Leonardno - zna se, Stevanović u nekim utakmicama dominirao na terneu, u nekim se nije video skoro, Mihajlović i Đuričković igraju odlično na mahove i reše utakmicu, a nemaju konstantnost, Mihajlović i dalje ima problem jer se lepi za liniju u napadu, a ne igra najangažovanije u odbrani, Đuričkovć problem u pasu dok Janković ima problem realizacije i što prečesto kad stvori višak odigra u stranu ili se vrati nazad i sam ga anulira, mora više prema napred da igra. Damjanović uopšte nije napredovao i mora da ide da igra negde i da sam poradi individualno na sebi inače će ostati prosek.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
22:44

* Damnjanović

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:17

Centralni ili zadni vezni: Dobro bi bilo da već sada skautiramo potencijalno pojačanje profila igrača kao Everton jer je takvih teško naći, a Partizan mora uvek da ima bar jednog takvog. Jevtović ništa nije pokazao na pripremama, dobar je samo kad dodaje prvom do sebe i kad držimo loptu 70% i više u nogama da nije opeterećen da igra odbranu, u svakom drugom slučaju rupa i u napadu i u odbrani. Kosović nagoveštava da će ovo biti možda njegova polusezona. Marjanović je u padu, nezapažen je bio na sve utakmice. Šteta što se Radin povredio inače verujem da bi i na ovoj pozicji ozbiljn konkurisao. Saša Ilić - penzija.

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:14

Štoperi: Od leta promaja u najavi. Milenković i Ostojić su odlični, Milenkovića ćemo verovatno prodati, a Ostojiću na leto ističe ugovor, nismo mu još uvek produžili, a već ga traže ozbiljni klubovi. Bošnjak je supertalentovan ali nije od onih štopera koji igraju na snagu poput Milenkovića tako ga moramo čekati malo da očvrsne i još pobošlja igru u odbrani, a onda mu je samo nebo granica. Čirković je zalutao u klub, njega nadskaču i odnose ga u duelu na našem petercu, na prekidu, totalno je pasivan i kad treba da se izađe u blok, a i odigra odbrana 1 na 1, tu već ne postoji, ja ga ne bih više zadržavao ni sekunde. S pravom sam sumnjao u Vujadinovića, Real je sva 3 gola da preko njega, kod dva gola je bio najbliži posmatrač istih, a kod jednog je direktan krivac, odlično je što nismo uspeli da ga dovedemo. Ako sada ne dovedemo pravo pojačanje na poziciji štopera na leto ćemo verovatno morati bar 2 takva da jurimo. Eto takva je realna situacija sa našim štoperima.

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:06

Bekovi: Vulićević je odigrao veoma dobro, Miletić odlično, Radin se nametnuo kao veoma dobro rešenje na poziciji desnog beka, Bogosavac mora da smrša i da nauči da se poicionira jer ne može da se ne vraća u odbrani zbog potrošnje u napadu, El Moniru samo treninzi i utakmice nedostaju sa Nikolićem jer mu ofanziva nije nikad bila problem, a Marko će ga naučiti kako se igra odbrana, ima potencijala da bude agresivan bek.

avatar
Povratak kralja
Monday, 13.02.2017
21:04

Golmani: neozbiljno bi bilo da ostavimo Lazovića u prvom timu, a nije branio ni minut na pripremama. Jovčić je najmanje branio, a bio je najsigurniji. Kljajić nije ni imao što šta da odbrani, a imao je kiks protiv četvoroligaša. Stevanović je krivac za gol Levskog (loša intervencija), a imao je još par grešaka u procenama visokih lopti. Sa ovom visinom, a ne panterskim skokom teško da može da bude vrhunski golman. Prema onome što sam video na pripremam Kljajiću prednost nad Jovčićem samo zbog iskustva.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
22:43
avatar
Lazar Grobar
Monday, 13.02.2017
16:57

Dovesti Ćalasana,da trenira sa igračima do juna,da odigra po neku utakmicu,i kada Bleki ode na leto on uzme njegovo mesto,Bošnjak je previše mlad.

avatar
Radoslav Rackov
Monday, 13.02.2017
16:48

Prelazni rok u Srbiji traje do 17. februara ...

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
18:43

Hvala na odgovoru.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
16:01

Skrati (busi) hahaha skrati:-) A da li taj stoper moze da igra i na sredini?:-)) Uopste mi nije jasno kako je moguce to da se ne zna kad je tacno kraj prelaznog roka, ja sam ranije citao da je juce bio poslednji dan, a i sad sam to nasao.

avatar
BRAT IGI
Monday, 13.02.2017
18:16

e moj revolte vreme je za ono rezanje u dilenijevom stilu prvo po stomaku posle po petama

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 13.02.2017
18:42