Partizan - Počelo je...

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.03.2015.
11:04
Izvor: Sportske.net

Kako je u utorak i najavljeno, danas je počela sednica Upravnog odbora Partizana, na kojoj će se razmatrati pitanje daljeg statusa aktuelnog trenera Marka Nikolića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Koji minut posle deset časova, u Humskoj je počela sednica Upravnog odbora Partizana.

Ova sednica privukla je veliku pažnju medija, jer se očekuje da čelni ljudi crno-belih iznesu definitivan stav o (ne)mogućnosti dalje saradnje sa trenerom Markom Nikolićem. Inače, prethodno je već održana sednica Sekretarijata kluba, kojoj je i Nikolić prisustvovao, ali je posle kraćeg razgovora napustio stadion.

Svi se sada pitaju da li će se posle ovoga Nikolić i vraćati?

Razlog tome su, naravno, već tri kiksa ekipe Partizana u prolećnom delu prvenstva, zahvaljujući kojima se prednost na vrhu tabele u odnosu na Crvenu zvezdu smanjila na svega dva boda razlike.

Prethodnih dana se licitiralo sa imenima trenera koji bi mogli da naslede Nikolića na klupi Partizana, u prvom planu je bio Zoran Milinković, koji je sa Voždovcem ovog proleća već ''otkinuo'' dva boda crno-belima, ali se od te opcije najverovatnije odustalo.

Juče se u medijima spekulisalo i o povratku Miroslava Đukića posle njegove smene u španskoj Kordobi, ali navodno, nekadašnji trener Partizana i dalje ne želi da se vraća u srpski fudbal.

Ipak, na odluku Upravnog odbora Partizana nećemo dugo čekati, svi članovi ovog tela su danas prisutni na sednici, a ispred stadiona je viđen i neizbežni Miša Tumbas, koji takođe jedva čeka najnovije vesti u vezi sa daljom sudbinom Nikolća na mestu šefa struke.

Uskoro opširnije...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke