Partizan - Počela prodaja karata za Bešiktaš

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 20.10.2014.
16:32
Izvor: Sportske.net

Prodaja ulaznica za meč između Partizana i Bešiktaša već je počela.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Meč u Humskoj je zakazan za četvrtak 23.10.2014. sa početkom u 21.05h, ulaznice se već mogu nabaviti na prodajnim mestima u Beogradu i širom Srbije.

Takođe, distribucija karata u utorak počinje i na blagajnama stadiona u Humskoj od 10.00h.Radno vreme blagajni u utorak i sredu je od 10.00h do 18.00h i na dan meča od 10.00 do početka susreta.

Svi koji žele da obezbede mesto na stadionu, to već mogu uraditi u Beogradu na blagajna Kombank Arene, od 10h do 20h, kao i u TC Ušće.

Karte se prodaju i u Novom Sadu i to u Novosadskom Bilet Servisu, na Trgu Slobode, kao i Kragujevcu u kancelariji Kragujturista, u ulici Kralja Aleksandra I Karađođevića 37.

Prodaja ulaznica u Nišu se vrši u menjačnici Exclusive Change, Forum TC Niš,Obrenovićeva 42., kao i u istim objektima u Subotici - Menjačnica Exclusive Change, Roda Megamarket, Segedinski put 92. ali i Šapcu - Menjačnica Exclusive Change, Capitol park Šabac, Zapadna transverzala I br. 4. i Roda Centar Šabac, Jovana Cvijića 1.a.

Inače, iz kluba poručuju da navedenim prodajnim mestima svi zainteresovani mogu da kupe i ulaznice za meč FK Partizan- Asteras Tripolis FC, koji se igra 11. decembra od 19 sati.

Saopštene su i cene ulaznica za predstojeći meč protiv turskog predstavnika.

Jug: 800 dinara
Istok/zapad, bočni delovi tribina: 1200 dinara
Istok/zapad, centralni delovi tribina: 1800 dinara


iz kluba podsećaju da je moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi, uz obavezno pokazivanje ličnog dokumenta sa slikom na uvid.

Kao što je poznato, Partizan je odlukom UEFA kažnjen pražnjenjem sektora “K” na jugu, te je samim tim i kapacitet stadiona smanjen za tačno 1320 mesta. Navijači koji već imaju kupljene karte za sektor “K” (tribina  jug) za predstojeću utakmicu, moći će sa istim da pristupe na ostale sektore tribine jug.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke