Partizan - Pobeda bez radosti...

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.12.2015.
14:52
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana izborili su plasman u četvrtfinale nacionalnog Kupa, pošto su gao gosti na Vračaru savladali Voždovac. Utakmica protekla u senci teške povrede Miroslava Vulićevića.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Beogradski crno-beli nastavili su seriju pobeda, započetu od utakmice sa Novim Pazarom. Ekipa Ljubinka Drulovića danas se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto je pred malim brojem gledalaca na Vračaru savladala ''domaći'' Voždovac sa 1-0.

Gol odluke postigao je Abubakar Oumaru na isteku prvih pola sata igre, kada je Nikola Ninković odlično prošao po levoj strani, sjajno centrirao, a napadač crno-belih je udarcem glavom savladao golmana Miloševića - 0:1.

Taj pogodak možete da vidite OVDE.

Međutim, ono što se dogodilo par minuta pre ovog gola, zasenilo je sva ostala dešavanja na Vračaru. Partizan je bio u napadu, lopta je došla do Miroslava Vulićevića, koji je krenuo u prodor, na njega je startovao Srećković, a prilikom pada, desni bek Partizana je doživeo prelom ruke i odmah zatim je iznet sa terena.

Taj uznemirujući snimak možete da pogledate OVDE.

Vulićevića je zatim zamenio Nemanja Petrović, Partizan je potom postigao pomenuti gol preko Abubakara, a do kraja utakmice gotovo da i nije bilo nekih većih prilika na obe strane.

Bivši fudbaler Partizana Nenad Marinković bio je najagilniji u redovima Voždovca, dodatnu živost u njihov tim uneo je i Obiora Odita, takođe nekadašnji prvotimac crno-belih, pa su u finišu domaći bio nešto opasniji, ali su Drulovićevi puleni uspeli da zadrže minimalno vođstvo i izbore plasman među osam najboljih u ovom takmičenju.

Voždovac: Milošević, Stanković, Mihajlov, Jovanović, Radivojević, Sinđić, Pavlović Miloš, Srećković (Odita od 62.), Mašović, Marinković, Stojanović (Ristović od 70.).

Partizan: Ž. Živković, Vulićević (Petrović od 27.), Bandalovski, Subić, Ćirković, Jevtović, Brašanac, Babović (Ilić od 68.), Ninković (Božinov od 90.), A. Živković, Abubakar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke