Partizan – Pauza, pa uživanje!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 09.10.2014.
10:41
Izvor: Sportske.net

Zatišje pred buru. Slikoviti opis situacije u kojoj se nalazi fudbalski klub Partizan za vreme trajanja prvenstvene pauze.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Pakleni ritam za fudbalere crnho-belog tima pauziran je reprezentativnim obavezama, u kojima učestvuje gotovo ceo jedan tim iz redova Partizana.

Marko Nikolić na tu činjenicu gleda kao na potvrdu dobrog rada momaka sa kojima ima čast da sarađuje. Analizirajući dosadašnji deo sezone, trener Partizana je u razgovoru za 'Sport' izneo i svoja očekivanja pred nove izazove.

Kako ističe strateg crno-belih pred Partizanom je uzbudljiv period – navijačima 'za uživanje'.

„Za 21 dan ćemo odigrati niz teških mečeva, počev od derbija sa Crvenom zvezdom, pa Bešiktašem, Jagodinom, Vojvodinom, ponovo turskim predstavnikom u Ligi Evropa, gde će ljudi moći da uživaju u dobrom fudbalu na svaka tri dana. Dolazi nam ciklus za uživanje svih navijača Partizana, medija i poštovalaca kluba.“, rekao je Nikolić.

U isto vreme, Nikolić je svestan da njegovom stručnom štabu u tom operiodu predstoji težak rad.

„Imaćemo ozbiljnu problematiku da sve to iznesemo sa fondom igrača kojima raspolažemo i kako iz njih izvući maksimum, kako ne bi trepeli rezultati. Mi nećemo uživarti, ali ćemo naći načina da to bude omogućeno svakom navijaču.“, istakao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke