Partizan - Para nema, a navijači se nadaju pojačanjima...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.07.2014.
20:31
Izvor: Sportske.net, kurir-info.rs

Nedavni odlazak Alberta Nađa sa mesta sportskog direktora, kao i ukidanje te funkcije do daljnjeg, kao da je simbolično nagovestio da angažovanje pojačanja ovog leta neće biti prioritet u Humskoj.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Razlog tome je sve veća besparica koja potresa redove kluba iz Humske, a da u upravi crno-belih sve više razmišljaju o prodaji nekog od igrača iz aktuelnog igračkog kadra, na neki način se može zaključiti i iz izjave potpredsednika Partizana Duška Jovanovića.

On je, naime, kako prenosi ''Kurir'', komentarisao najave generalnog štrajka zaposlenih u klubu, ne krijući da je situacija sa finansijama teška i da će stabilizacija ovog kriznog stanja značajno zavisiti od toga kakav će rezultat na evro sceni napraviti ekipa Marka Nikolića.

''Svaki meč u kvalifikacijama donosi određenu sumu, koja se ne dobija pre kraja avgusta. Ako bismo uspeli da uđemo bar u Ligu Evrope, uz smanjenje troškova, uradili bismo mnogo na stabilizaciji kluba'', izjavio je Jovanović.

Ali, osim dobrim rezultatima u Evropi, uprava crno-belih se nada i da će cena pojedinim fudbalerima da poraste, kao i interesovanje za njihove usluge.

''Dobrim nastupima u kvalifikacijama i igračima bi skočila cena i nekoga bismo uspeli da prodamo. Ali ako bude štrajka, sve to pada u vodu. Štrajk nije rešenje'', poručuje Jovanović...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke