Partizan otputovao bez Volkova - Sledi borba za čast, za Srbiju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.08.2014.
11:20
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Partizana otputovala je u sredu u prepodnevnim časovima u Baku, gde će u četvrtak od 18 časova odigrati meč odluke za plasman u Ligu Evrope.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Ono što se uoči puta ekspedicije crno-belih postavljalo kao pitanje, jeste da li će trener Nikolić na put povesti nedovoljno oporavljenog Vladimira Volkova i temperamentnog Nikolu Ninkovića, koji se još uvek nije izvinio navijačima za izjave posle prvog meča u Humskoj.

Odgovor smo dobili jutros - Volkov nije ni otputovao u Azerbejdžan i Partizan će ponovo biti oslabljen na poziciji levog beka, dok se popularni Džigi ipak našao među putnicima na revanš.

Ovo je i kompletan spisak igrača koji konkurišu za startnu postavu protiv Nefčija u četvrtak:

Golmani: Lukač i Živković

Odbrana: Vulićević, Gulan, Ostojić, Petrović Nemanja, Stanković, Ilić Branko

Vezni red: Ilić Saša, Grbić, Brašanac, Drinčić, Živković Andrija, Pantić, Ninković, Marković.

Napad: Lazović, Škuletić, Fofana.

Sa ekipom je u Azerbejdžanu i predsednik Dragan Đurić, a prema planu, crno-beli će danas održaviti na stadionu Tofik Bahramov, a pola sata pre treninga, trener Partizana Marko Nikolić će se obratiti novinarima na konferenciji za medije.

Podsetimo, Partizanov uspeh bi mnogo značio i posrnulom klupskom fudbalu, koji na evropskoj sceni iz godine u godinu ''klizi'' ka društvu totalnih fudbalskih autsajdera, gde su već decenijama klubovi sa Malte, Farskih Ostrva, Luksemburga, Lihtenštajna...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke