Partizan - Ostaje li ''Božigol'' i sledeće sezone?

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2016.
14:46
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Kraj sezone je na pragu, crno-bele tek očekuje najvažnija utakmica u finalu Kupa, a posle toga će se mnogo više znati o tome ko ostaje, a ko na leto odlazi iz Partizana.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Naravno, veliku pažnju po tom pitanju izazvaće i Valeri Božinov, najbolji strelac Partizana ove sezone.

Podsetimo, crno-beli su jesenas ostali bez prvog strelca na evro-sceni, Abubakara Oumarua, a na leto bi mogao da usledi i rastanak sa svojim najbojim golgeterom u Superligi, s obzirom da još uvek nije izvesno da li ćemo Božinova i naredne sezone gledati u ekipi Partizana.

Njegova želja nije sporna, za proteklih godinu dana je baš zavoleo klub u kojem se odlično snašao, pa bi rado ostao i pokušao da se naredne sezone sa crno-belima domogne i šampionske titule.

Ali, ne zavisi sve samo od njega...

''Da li ću ostati ponajviše zavisi od novog klupskog rukovodstva, ako bude bilo izbora, i njegove vizije. Smatram da sam mogao i bolje ove sezone, ali ni dosadašnjih osamnaest postignutih golova nisu malo.

Volim Partizan i voleo bih da ostanem i to nije sporno'',
izjavio je Božinov, a prenosi novosadski ''Dnevnik''.

Da li će Božinov ostati u Humskoj, dosta toga će zavisiti i od njegovog učinka u preostalim utakmicama, a naredne srede će sa crno-belima pokušati da osvoji trofej Kupa Srbije, svoj prvi u karijeri.

Takođe, dodatni motiv Božinovu da se što bolje prikaže u finišu sezone daje i činjenica da se primakao Ugu Vijeri na Listi strelaca, pa mu Zvezdin napadač sada beži za samo dva pogotka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBabaManUtd
Saturday, 07.05.2016
15:43

Ne verujem da on voli Partizan toliko koliko voli Beograd, splavove i starlete... Ne trebaju ovakvi ni Partizanu a ni mojoj Zvezdi.

avatar
Burazer
Saturday, 07.05.2016
15:10

Било би добро да оставе тим који сада имају уз максимум 3 одласка и да доведу исто толико нових играча, јер докле год сваке сезоне се мења цео тим а остаје само Саша Илић, неће бити ништа од Партизана.

avatar
Sunday, 08.05.2016
09:55

Partizan iz ovog tima treba da zadrzi samo tri (eventualno cetiri) igraca, a ti pises da bismo ovog leta trebali da dovedemo samo trojicu novih...

avatar
brekbaCh
Saturday, 07.05.2016
15:02

Idi molim te, kate molim..