Partizan ostaje bez očekivanog pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.11.2016.
21:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izgledalo je u jednom trenutku da bi baš on mogao da bude prvo pojačanje crno-belih u zimskom prelaznom roku, ali...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Od transfera Andree Mutomba u Partizan gotovo sigurno neće biti ništa!

Dvadesetšestogodišnji fudbaler se nalazi na probi u Humskoj, odigrao je i par kontrolnih utakmica, protiv Zemuna i juče protiv Videotona u Mađarskoj, ali prema rečima sportskog direktora Ivice Ilieva nije pokazao ono što je potrebno za ugovor sa Partizanom.

Iliev je to potvrdio u izjavi ''Novostima'', a kao glavnu prepreku realizaciji očekivanog transfera jeste činjenica da je Mutombo - stranac.

''Radi se o kvalitetnom, školovanom igraču i da je u pitanju domaći igrač ne bi bilo nikakvog razmišljanja ili dileme. Kada je stranac u pitanju neophodni su nam igrači koji će da prave razliku, a Mutombo nije iz te kategorije'', objasnio je Iliev.

Foto: Screenshot, YouTube/DanasConferences

mutombo

U najkraćem, posle nedavnih transfera Evertona, pa Leonarda koji su opravdali očekivanja i postavili odgovarajuće standarde, u Humskoj sada ne žele da idu ispod tog nivoa, bar kada su igrači iz inostranstva u pitanju.

''Kada se dovede stranac, to što se plati, mora da bude vidljivo'', poručio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
02:52

Ma, koji bre Mutombo. A i Ilijev se malo zaleteo, nadam se da je ovo i njemu dobra lekcija i da ce mu neke stvari posluziti za nauk...

avatar
Saturday, 12.11.2016
23:54

pa ako nije stranac bolji od nasih igraca onda ih ne treba ni dovoditi

avatar
Povratak kralja 44
Saturday, 12.11.2016
22:38

Mutombo, uzmi srpski pasoš i dođi treći put na probu :D

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Saturday, 12.11.2016
22:08

Zna Iliev sta radi.

avatar
Poznavalac
Saturday, 12.11.2016
23:54

Bas tako,pogodio je sa djurdjicem,radovicem,radinom,djurickovicem,marjanovicem,goguom tako da nema razloga da sumnjamo u njega.A,ispravno je i postupio sto je oterao a.zivkovica,sasu lukica,marka jovanovica..

avatar
Povratak kralja 44
Sunday, 13.11.2016
09:10

Pa i jeste pogodio sa svim igračima koje je doveo, Partizan sada ima daleko jači tim nego prošlog leta pre dolaska Ilieva. Ne znam da li treba svakog posebno da komentarišem ali je doveo Ostojića, Radina, Marjanovića i Đuričkovića bez obeštećenja i za prosečne plate, a svako od njih je pokazao da zaslužuje da se nađe u timu Partizana. Živkovića niko nije oterao, njega su oteli, a Iliev s tim nikakve veze nema samo se na kraju ispostavilo da je bio u pravu i što se tiče Amdrije i Jovice Živković. Luk je prodat, a ne oteran, a što se tiče Jovanovića i nije neka šteta, imamo bolje štopericu od njega. Pomenuo si Radovića, ako ne znaš obaveštavam te da je dao dva gola Realu u LŠ. Njega su oterali okupatori za sitan novac. Njih ti napadaj, a Ilieva ostavi na miru.

avatar
Maximovic
Sunday, 13.11.2016
04:43

Ja bi iskreno vratio Scepu sad i doveo jednog stranog ubicu za beka koj moze da igra i levog i desnog. I eventualno zamenio golmana i taj tim uigrao za evropu. Jeste da imamo 3 napadaca ali trebaju nam 4 a mislim da je Scepa sad sazreo sobzirom da ga tad bas nisam podnosio mada zadnju sezonu kod nas je bio solidan.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Sunday, 13.11.2016
01:53

Sta sa Radinom i Marjanovicem?! Dokle vise ovakvi komentari od tebe, pobogu?! Zar ti stvarno mislis da je Marko Jovanovic za prvi tim u Evropi?! To sad ispada lose samo zato sto nam nisu dosli ni Cvetinovic, ni Dosa Zunior, ali nemojte da pisete stvari napamet!

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Sunday, 13.11.2016
01:21

Ja ne znam sta je sa tobom...za prvu dvojicu,nekako i da razumem,ipak ne moze se uvek pogoditi stopostotno,ali nije mi jasno,kao i kod dobrog dela tvojih komentara,ta prozivanja Djurickovica,Radina,Marjanovica,likovi i ne igraju skoro uopste i kada im se da prilika,oni daju 100 posto svoje snage i kvaliteta,pogotovo prva dvojica,sve sto je rekao za Goguu je istina,a najveci problem kod njega je DISCIPLINA,inace bi bio kao Everton,a i dal treba ista komentarisati,ali ista,posle navedene zadnje trojice fudbalera,nemoj samo molim te da izmisljas,ako mislis da je pogresio sa nekim,ti lepo razmisli.Za Zivkovica se sve zna,ko je i kakav mu je cale,koji mu visi iznad glave,sta je po tebi pokazao Lukic,Djurickovic ga usio na ovo malo sto je igrao,a Jovanovica nije on oterao,nego Tomic....