Partizan opet bez pobede u Ligi Evrope!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.12.2014.
20:55
Izvor: Sportske.net

Iako je srpski vicešampion bio bolji rival od Asterasa, crno-beli nisu uspeli da se revanširaju Grcima za poraz u prethodnom susretu. Ako je za utehu, Partizan je osvojio drugi bod u Grupi C, prekinuvši seriju poraza.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Partizan je večeras odigrao najbolju partiju u Ligi Evrope ove sezone, uz onaj startni meč sa Totenhemom u Humskoj, ali je ponovo epilog bio isti - bez golova, 0-0!

Crno-beli su bili veoma motivisani da sezonu u Evropi završe pobedom, imali su i brojne prilike da to učine, ali pre svih Nikola Ninković i Petar Škuletić, nisu uspeli da pronađu put do protivničke mreže.

Doduše, prvu priliku, i to veoma izglednu, imali su gosti, kada je posle akcije sa leve strane, Bakasetas zamalo bio neprecizan.

Zatim je uzvratio Ninković, kada je njegov udarac odbranio golman Asterasa, potom je imao još dve prilike do kraja prvog poluvremena, ali najbolju na početku drugog, kada je stativa spasila crno-bele.

Zatim je i Škuletić bio u pravoj seriji odličnih prilika, šutirao je i sa leve i sa desne strane, ali nikako u metu, već kao po pravili, pored gola.

Sve ove promašaje je umalo kaznio Maca u 90. minutu, bila je to stopostotna šansa za Asteras, ali je Milan Lukač sjajnom intervencijom nogom uspeo da spreči vođstvo i pobedu grčke ekipe.

Partizanu je ovo drugi osvojeni bod i takmičenje u Grupi C je završio na poslednjem mestu sa dva remija i 4 poraza, uz gol razliku 1:9.

Partizan
: Lukač, B. Ilić, Stanković, Petrović, Volkov, Drinčić, Marković, A. Živković, Ninković (od 81. Luka), Grbić (od 74. S. Ilić), Škuletić.

Asteras
: Teodoropulos, Pantelijadis, Sankare, Ljui, Ti Bi (od 75. Maca), Munafo, Zisopulos, Cokanis, Barales, Bakasetas (od 72. Badibanga), Janotas (od 63. Fernandez).


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke