Partizan - ONI odlaze na polusezoni!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 13.11.2015.
11:42
Izvor: Sportske.net

Nekoliko igrača Partizana je u potpunosti podbacilo u prvom delu sezone, rastanak je verovatan.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Reklo bi se da nema neke prevelike neizvesnosti kada je odlazak nekoliko prvotimaca Partizana u pitanju.

Klub iz Humske igra jednu od najslabijih sezona u domaćem šampionatu u poslednjih 20-ak godina, razlog za to su promašena "pojačanja", povrede, slabija igra drugih prvotimaca, slaba klupa, zgusnut raspored zbog igranja u Evropi...

Sve to će usloviti odlaske u Partizanu ove zime.

Prvi na udaru jeste Fabrisio. Štoper Partizana nikako nije opravdao očekivanja, odigrao je svega par dobrih mečeva, ali činjenica je da je odbrana Partizana među najslabijima u domaćem šampionatu svrstava njega u poptune promašaje letnjeg prelaznog roka.

Pored njega, Leković će biti vraćen u Poljsku odakle je došao na pozajmicu, sigurno je da nije zadovoljio.

Nije kraj, odbrana je i dalje na udaru. Ivan Bandalovski nije u potpunosti zadovoljan statusom u ekipi, ali i kada je igrao nije bio na potrebnom nivou. Setite se samo utakmice protiv Borca u Čačku, Filip Knežević se igrao sa njim, samo sreća i Živko Živković su spasili Bandalovskog ismevanja.

Petar Grbić i Nikola Ninković su takođe fudbaleri koji bi mogli da napuste Humsku, Partizan možda želi i da se reši Božinova, ali je pitanje kako i kome bi mogao da ga proda.

Sa suprotne strane, pisali smo vam o mogućem povratku par fudbalera u Humsku, očekuje se i golman. U svakom slučaju, očekuje nas veoma buran prelazni rok.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
grof84
Saturday, 14.11.2015
16:28

Najbolje je da prodaju sve i da stave omladinski sastav u prvi tim i taman ce da bude kako treba. Aman ljudi. Osvestite se jer nije problem samo u igracima, stvorena je jedna atmosfera u kojoj niko ne moze ni da igra kako treba jer je pritisak na igracima. Niko nece da prizna, kriv sam ja , nego se kaze nemamo srece, lose igrali odbranu, nece nas u napadu i slicno . E pa nije tako. Mora da se pod hitno radi na tome da igraci ne nose taj pritisak . A to je posledica sto se stalno ovako prica. Umesto toga, raditi i samo raditi . Naravno da su krivi i doktori i kondicioni treneri, i treneri i menadzeri i predsednici , jer je nezamislivo, da neko ne moze da igra dve utakmice nedeljno kad pogledamo da Englezi igraju po 3 a nekad i 4 utakmice u sedam dana pa se manje povredjuju od ovih nasih igraca. Nedovoljna fizicka sprema, to se postize igranjem utakmice za utakmicom a ne igram pola sata pa ne igram tri meca, stalno sastav se razlikuje, nikad nije isti , menjaju se igraci na pozicijama, pa to je jasno zasto nema rezultata, jer nema jasnog plana igre. Dakle, uprava ako zeli da ostane da na zimu proda koga mora i ko je visak , da dovede nekog kvalitetnog u napadu i u odbrani i u pripremama nadje nacin kako ce da igra klub, a to je zadatak Drulovica, i onda da se igra , a ne da gledamo prenemaganje na terenu. Toliko od mene, pozdrav

avatar
cupavci
Friday, 13.11.2015
20:40

Prodati Ostojica, Cirkovica (oni mogu biti i poklonjeni), Vulicevica, Lekovica, Luku, Babinja, Ninkovica, Grbica, Bozinova!!!!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
00:23

Ostojicu istice ugovor za 48 dana, to se ne moze smatrati ni poklonom.

avatar
Neutralista :D
Saturday, 14.11.2015
03:17

Vulicevica obavezno staviti

avatar
treci klub kroacije
Friday, 13.11.2015
17:22

partizan upropastio ninkovica

avatar
PLAYBOY
Friday, 13.11.2015
20:24

Ninkovic je sam sebe upropastio!

avatar
treci klub kroacije
Friday, 13.11.2015
23:41

ima normalno njegove krivice ali kad bi svim talentima koji su malo nemirni najblaze receno odmah treneri davali crveni ko bi igrao fudbal brasanac i slicne vodonose

avatar
Zoran Vukic
Friday, 13.11.2015
13:02

nezaboraviti kodcijinog trenera pad igraca oko60min. povrede brjne i njega otpustiti

avatar
The Real Man
Friday, 13.11.2015
13:29

Po meni je on glavni problem. Nijedan igrac u ekipi ne moze da igra 2 utakmice nedeljno, sto je smesno. Stalno se povredjuju, Zivkovic sa 19 godina ne moze da odira 2 utakmice u nedelju dana da se ne povredi, pa kad ce ako ne sada?

avatar
ujka Vanja
Friday, 13.11.2015
18:31

Tu i doktor snosi deo krivice,kaze taj i taj oporavljen,bice spreman,odigra utakmicu i posle vest,da se taj isti igrac povredio.Evo najsveziji primer Abubakara,vratio se na teren protiv Bilbaa i odmah se na toj povredio.Rosic i Misa Filipovic treba da popiju pedalu!!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
13:01

????? (Trnic)- Vulicevic, M. Stevanovic, ????? (Balazic), Subic/Bogosavac- ?????, Brasanac- Zivkovic, ?????, Stevanovic- Umaru. Ili tako ili da se vec jednom predje na 4-4-2 pa da igraju Borjan/Jovanovic- Vulicevic, MS tj. neki iskusniji kojem bi on bio zamena, ?????, Subic/Bogosavac- Zivkovic, ????? (zadnji vezni), ????? (prednji vezni), Stevanovic (uocavate nameru i ideju da tako zaigramo tek kada prodamo Darka, mozda je i to resenje) - Umaru, ?????. Zamene- Trnic, Grbovic, Vlalukin, Bosnjak, Bogosavac, Kukolj, Lukic, Glavcic, Kosovic, Golubovic, Mihajlovic, Saponjic, Vlahovic, Jovanovic, a ako ostanu u klubu, svakako i Babovic, Ninkovic, Grbic i/ili Trujic.

avatar
baldekeita
Friday, 13.11.2015
15:53

Mislim da je realno da odu i Brasanac i Zivkovic u januaru.Na Andriji ce hteti da uzmu barem nesto,a i Darku ce pasti cena do leta,ulazi u poslednju godinu ugovora,a i hoce da otvore prostor za Lukica.Za odbranu se slazem,mislim da ce smanjiti tu roster jer ima mnogo manje meceva.Dovesce jednog pravog stopera(tipujem Ivanov ili Perendija) i dvojicu polivalentnih igraca koji mogu i na beku da odigraju(Jovanovic i Filipovic),uz Miladina i startne bekove to ce biti to od poslednje linije(Bogosavac ostaje na dvojnoj).Jesam ti ja rekao da ce Ivanov biti aktuelan,citam Vazuru kao bukvar!

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
16:37

P.S. Ako sad ponovo ovi teski mamlazi ne budu uvideli da sve resurse trebaju da iskoriste da dovedu Veljkovica (ne verujem u price da nece da dodje u Srbiju:-D), ja onda stvarno nemam reci...

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
16:32

Stevanovic i Jovanovic bi bili odlicni za zamene, nama trebaju na zimu jos dva stopera koji bi bili starteri dok bi Bosnjak bio peti stoper, desno moze Filipovic, to bi bila odlicna akvizicija i mogucnost i za zaradu u narednom periodu. Slazem se za ovu dvojicu, tesko da ce ijedan ostati do leta u klubu, a bice mnogo i turbulencija i ocekujem da se uprava (koja god bila) konacno i otvori malo za pojacanja.

avatar
akademski
Friday, 13.11.2015
16:14

Dao plus za trud iako se nikako ne slažem sa određenim procenama. Jevtović može da postane dobar igrač (na to mesto može se dovesti samo neko poput Petrovića iz Turske, al da ostane, a ne privremeno, ili naći talentovanog mlađeg igrača da bude alternativa), N. Petrović pokazao da može veoma solidno da igra (recimo u paru sa Jevtovićem), a od svih besmislenih i loše skautiranih štopera, da je ostao Ilič, najbolji par bi bio Ilič, Ćirković; podsećam da je negde blizu Ivković, slažem se za M. Stevanovića kao univerzalca (i bek), a pogotovo za Vlalukina i Bošnjaka, koje treba odmah uključiti i postepeno ubacivati u vatru. Oni su sve suprotno ovima koji sad igraju stopere (imaju osećaj za fudbal). Oba naša golmana su dobra, ali su zbog nenormalne odbrane ušli u nesigurnost (trenutno je Kljajić izgleda bolji). Kad pojačamo odbranu, oni će biti ok (ne treba trošiti novac na neke druge prosečnjake; ne znam ko je Trnić, u kadetima talentovan Popović). Nema na vidiku talentovan graditelja igre kakvi su bili (Bora Đorđević, Čava, Ćira, Sale). Nadam se da traže takvog igrača, a dotle Sale može da igra (i da mu Babović dodaje minute). Sve u svemu treba naći jednog sjajnog štopera, graditelja igre i rešiti pitanje bekova (Subić i Bogosavac možda to reše, ali Vulićević više nije taj). Naravno da su i za druge pozicije dobrodošli, ali samo vrh igrači ili talenti (Zličić).

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
12:51

S tim sto bih ja ipak bar jos neko vreme zadrzao Lekovica i Ninkovica, a prodao Babovica dok bih i Cirkovicu pozeleo srecan put, i to najkasnije tamo na kraju sezone. Grbicev odlazak (dobio tri utakmice suspenzije) bi prevashodno zavisio od formacije i dolazaka u zimskom prelaznom, a Kljajicev od toga da li ce prvog januara padati sneg ili pak nece:-D:-D

avatar
bora majstor
Saturday, 14.11.2015
08:47

a dece ga ? ko ce da kupi babovica kad prvo primi loptu pa se triput okrene , a sporiji je od traktora .ali posto je grobar do koske treba ga ostaviti i kasnije mu dati neku funkciju u klubu kao i sasi ilicu koji kako sad stvari stoje u nasem klubu mora da igra do sezdeset godina . i da se nije povredio u prethodnom periodu i da je malo vise minuta provodio na terenu mi bi sigurno imali mnogo vise bodova nego sto sad imamo.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
13:17

Ne znam gde ce, uvek se moze naci neki klub u koji bi on otisao, a moze i da ostane ako pristane na takav status da sedi na klupi jer za prvi tim sigurno nije. Saletu je ovo poslednja sezona.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
12:45

Z. Zivkovic- Bandalovski, Ostojic, Fabrisio, Lekovic (i Nemanja Petrovic)- Luka, Jevtovic (i Ivan Petrovic), Ninkovic, Grbic- Bozinov, Fofana. Sneska nagovara svog dragog da dodje kod nas, to bi bio izvanredan posao:-D Srpski Rejna u Partizanu:-D

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 13.11.2015
14:56

ma nema nista od borjana. sva ta imena uvek pominjemo samo je sigurno da fofana nece bigde ici a juce si rekao i da trujic spade u tu grupu koji mogu da idu.

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
16:39

Razumeli smo te, opusti se:-D

avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Friday, 13.11.2015
16:29

Trujic ili Grbic, da. Prodao bih ja obojicu, ali ne bas odmah. Na ove sto sam ovde napisao, treba dodati jos i Cirkovica i Kljajica (los je cak i za drugog golmana), ali cak i Babovica, Saponjica, a Balazic bi nam ostao tek tamo za prvi deo sledece sezone, i to u najboljem sljucaju. Sasa Ilic ce vec zavrsiti karijeru, nadam se Hahaha

avatar
Prevrcem se u grobu!
Friday, 13.11.2015
15:58

jao komp mi sam menja reci! nigde i spada je promenio!