Partizan - Odložena utakmica, ali ne i akcija!

Autor: Darko Mitrović
petak 18.08.2017.
19:16
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

''Nema predaje, budi human i bori se!'', poručuju iz Humske.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Ranije danas preneli smo potvrdu iz Superlige da je utakmica Partizan - Napredak koja je trebalo da bude odigrana u nedelju odložena da bi se crno-beli što bolje pripremili za revanš protiv Videotona.

Nešto kasnije, klub iz Humske je objavio saopštenje kojim je potvrdio i da odlaganje utakmice NE ZNAČI i odlaganje najavljene humanitarne akcije dobrovoljnog davanja krvi.

''S obzirom na alarmantnost situacije sa zalihama krvi, FK Partizan neće odložiti najavljenu akciju uprkos pomeranju termina susreta sa kruševačkim Napretkom.

Akcija će se održati u restoranu stadiona u Humskoj, ispod istočne tribine, u nedelju 20.08. u periodu od 10.00 do 15.00 časova.

Svi dobrovoljni davaoci koji tog dana dođu i daju krv, dobiće predviđenu kartu za najavljenu utakmicu, koja će važiti za isti meč u novom terminu, kao i poklon sa znakom FK Partizan.

Molimo vas da kao crno-bela porodica ozbiljno shvatimo apel Instituta za transfuziju krvi Srbije i dođemo u što većem broju kako bismo pomogli sugrađanima kojima je krv potrebna. Ne dozvolimo da se odlažu operacije životno ugroženim pacijentima, deci, bebama….

Nema predaje, budi human i bori se!

Tvoj Partizan!'', poručuju iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke