Partizan - Odlaze dvojica, stiže El Monir!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.08.2014.
10:23
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije ugovorio je prodaju Vojislava Stankovića i Nikole Drinčića koji će Hunsku napustiti nakon revanša sa Nefčijem ali će od naredne nedelje crno-beli biti jači za Libijca Mohameda El Monira.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Završnica letnjeg prelaznog roka donela je turbulencije u Humskoj pošto je Partizan primoran da ponovo prodaje igrače kako bi konsolidovao finansijsku situaciju.

Plan je bio da se ekipa tokom leta ne osipa a nije bilo ni mnogo pojačanja, svega tri do pre tri dana. Poslednjih deset dana prelaznog roka doneće, međutim, velike rokade u igračkom kadru FK Partizan.

Javnost je dobro upoznata sa podatkom da Vojislav Stanković napušta klub i da se seli u Palermo a defanzivac rođen u Vranju u petak nije uspeo da se izbori za odlazak na Siciliju pre revanša sa Nefčijem.

Partizan će od Stankovićeve prodaje prihodovati 350.000 evra, koliko će dobiti i za Nikolu Drinčića koji je u petak dogovorio dvogodišnju saradnju sa Makabijem iz Haife. Obojica će Humsku napustiti posle revanš susreta plej-of faze kvalifikacija za LE sa Nefčijem.

Pored prodaje dvojice prvotimaca Partizan je dogovorio i dovođenje petog pojačanja u letnjem prelaznom roku i to na poziciji levog beka. Da li to znači da će Volkov napustiti Humsku ili je nešto drugo po sredi, tek, Partizan je ugovorio transfer Mohemada El Monira!

Bivši defanzivac Jagodine u Humsku stiže kao slobodan igrač a dnevni list "Sport" saznaje da je nestabilna situacija u Libiji dovela do toga da El Monir odluči da promeni sredinu.

Libijac je bio davnašnja želja Partizana i nekoliko puta je bio na pragu prelaska u Humsku ali je previsoko obeštećenje koje su Jagodinci tražili za njega uvek bilo prepreka da se transfer kompletira.

Mohamed El Monir proveo je prethodnih osam meseci u ekipi Al Itihad u kojoj je i počeo karijeru i u koju se vratio nakon angažmana u Jagodini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke