Partizan - Od sive garniture ostala samo kragnica!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.06.2016.
23:47
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan predstavio je drugu garnituru dresova za nastupajuću sezonu. Tehnički partner vicešampiona Srbije spremio je kompletno belu garnituru oplemenjenu kragnicom.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Vicešampion Srbije promenio je tehničkog partnera posle šest godina, pa su fudbaleri Partizana na pripremama u Poljskoj zadužili opremu kompanije "Nike".

Navijači su već imali prilike da se uvere kako izgleda garnitura dresova u kojima će Partizan igrati utakmice na domaćem terenu, a predstavljena je i rezervna varijanta.

Portparolka crno-belih Biljana Obradović iskoristila je mlade igrače kao modele koji su predstavili kompletnu opremu Partizana za nastupajuću sezonu.

Na stranicama našeg portala mogli ste već da pogledate kako izgledaju trening majice i oprema za aktivnosti van terena, ali je novina dres iz rezervne garniture.

Kompanija "Nike" odlučila se za kompletno belu varijantu sa crnim prugama na ramenima, a kragna se tu da "oplemeni" dres koji može da se kombinuje sa belim i crnim šortsem i štucnama.

Treća garnitura dresova još nije izrađena i ona će biti predstavljena kada se utvrdi izgled svih dresova u domaćoj ligi kako ne bi došlo do preklapanja sa ostalim klubovima.

Predstavljanje Partizanove opreme za sezonu 2016/2017 pogledajte od 48.30 priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
icericericer
Thursday, 30.06.2016
11:03

Нема шта да се размишља, бордо-плава гарнитура у складу са традицијом клуба! Тај дрес купујем чим се појави!

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 30.06.2016
12:04

Ja cu kupiti hiljadu takvih dresova, ali na takvu garnituru cemo se nacekati...

avatar
misi komad ko zec
Friday, 01.07.2016
20:55

Bilo bi lepo da bordo-plavi makar bude 3. dresi :)

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 30.06.2016
08:21

Odlican Partizanov vesnik, verovatno i najbolji do sada zbog improvizacije:-)

avatar
Danijella
Thursday, 30.06.2016
06:25

Pa gde ovo moze da se kupi ? SVAKI NORMALAN TIM U SVETU IMA SVOJ SHOP GDE BAVIJACI I FANOVI MOGU PREMIJERNO DA KUPE DRESOVE I PRE SEZONE...VELIKI PRILIV NOVCA OD TOGA IDE I KLUBU..A PARTIZAN I ZVEZDA BRATE MILI DOK PUSTE U PRODAJU GARNITURE PRODJE CELA SEZONA A ONDA OUT OF STOCK POSLE NEDELJU DANA! Na onim srpskim prodavnicama i navijackim shopovima i dalje stoji onaj dres Kleo...i Markovic brale pre 4 godine!