Partizan - Od leta ''paklena konkurencija'' na poziciji štopera?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
21:26
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener Partizana Ivan Tomić će na početku letnjih priprema imati na raspolaganju još dvojicu štopera na koje u ovom delu sezone ne može da računa.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Klub iz Humske je tokom zimskog prelaznog roka poseban akcenat stavio na angažovanje igrača na štoperskim pozicijama, pa su redove Partizana pojačali povratnik Marko Jovanović i Sedrik ''Dominator'' Gogua.

Oni su se i izborili za ulogu startera, dok je Bugarin Ivan Bandalovski, koji je jesenas igrao i štopera, prebačen na poziciju desnog beka.

Osim njih, poslednji bedem ispred čuvara mreže mogao bi da predstavlja i talentovani Milenković, omladinski reprezentativac Srbije koji je zimus priključen prvotimcima Partizana i koga svakako očekuje blistava budućnost.

Svima njima od leta će se u konkurenciji za sastav tima priključiti i Gregor Balažic i Miloš Ostojić, koji se uspešno oporavljaju od težih povreda.

O Balažicovom oporavku smo pisali pre nekoliko dana, a slična je situacija i sa Milošem Ostojićem, koji je danas govorio za zvanični klupski sajt.

Dvadesetčetvorogodišnji štoper je već nekoliko sezona prvotimac Partizana, ali su ga česte povrede sprečavale da se ustali u timu i dostigne pravu formu.

On veruje da će letnje pripreme dočekati maksimalno spreman i da je njegovim malerima konačno došao kraj.

''Operisan sam 19. decembra, ne igram već skoro četiri meseca. Otklonjen mi je benigni tumor sa tibije i od tada je počeo proces zarastanja koske. Bio sam na štakama dva i po meseca, najteži deo rehabilitacije.

Jedva sam čekao da ih se oslobodim, znajući da ću tada da počnem i da treniram. Plus, otežano kretanje i određeni rizik koji je zahtevao konstantni oprez. Podneo sam sve to dobro, nisam razmišljao o problemu koji sam imao, već o oporavku'',
ističe Ostojić.

On za sada trenira sa kondicionim trenerom Mišom Filipovićem u teretani, a uskoro će početi i sa trčanjem i radom na terenu.

Motivisan je da od leta konačno pokaže svoje prave mogućnosti, a kada su u pitanju njegovi prethodni nastupi u dresu Partizana, izdvojio je jednu utakmicu iz Lige Evrope.

''Od odigranih utakmica izdvojio bih gostovanje Augzburgu u Nemačkoj zbog važnosti i pobede. I što sam zaigrao u drugom poluvremenu i doprineo tome'', dodao je Ostojić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
14:28

Gogua, Stevanovic, Milenkovic d. stoperi, Balazic, Bosnjak i Jovanovic levi, nije lose...

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 30.03.2016
14:24

Obradovao sam se pre par meseci kad sam cuo da mu ugovor istice, a sad opet u Partizanu. Pa decko je veci maler za Partizan, nego sto su povrede za njega...

avatar
Tuesday, 29.03.2016
22:45

neka prodaju tog Ostojica smesan je :D

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
11:26

Ne mogu da ga prodaju jer nije pod ugovorom, za to se ne dobija nista...

avatar
Branislav
Tuesday, 29.03.2016
22:07

Ovaj Ostojic je najbolji! :D

avatar
Tuesday, 29.03.2016
22:05

ostojicu je istekao ugovor! kako on moze da konkurise za tim nije mi jasno?

avatar
Peca Kodzo
Wednesday, 30.03.2016
01:06
avatar
Tuesday, 29.03.2016
22:01

Gogua, Balažic, Miladin Stevanović koga niste ni pomenuli, Jovanović, Milenković još Bandalovski može da igra štopera, čak je i Jevtović bolji štoper od Ostojić tako da nema potrebe praviti gužbu - Ostojiću, što dalje od Partizana! #fabrisio_190k€/godini

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Wednesday, 30.03.2016
08:34
avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 29.03.2016
21:29

Hocete li da kazete da mu nije istekao ugovor? Pitanje za ljude iz kluba, naravno. Kakva paklena konkurencija, kamo lepe srece da nikad nije ni igrao za nas, decko je teeeska kiksara u rangu Rnica!