Partizan obelodanio šta se dešava sa Ivanićem!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.01.2016.
19:15
Izvor: Sportske.net

Saga oko transfera Mirka Ivanića iz Vojvodine u Partizan i dalje traje, a u četvrtak je iz Humske stiglo objašnjenje šta se trenutno dešava po tom pitanju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Smiraj letnjeg prelaznog roka 2015. godine označio je početak sage o prelasku Mirka Ivanića u Partizan. Mnogo je oprečnih informacija tada stizalo do medija i javnosti a ništa se nije promenilo ni nekoliko meseci kasnije.

Sredinom nedelje neki mediji su preneli da je Partizan dogovorio transfer Mirka Ivanića i da vezista Vojvodine stiže u Humsku, da bi potom usledio demanti takve informacije.

Na tu temu u četvrtak je govorio trener crno-belih Ivan Tomić koji je rekao da Mirko Ivanić nije veći od Partizana, dok je generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura tokom dana obelodanio šta se dešava po pitanju tog transfera.

"Mirko Ivanić zaslužuje pažnju koja mu se posvećuje u medijima. On je i dalje meta našeg stručnog štaba i našeg sportskog sektora" otkriva Vazura.

Šampion Srbije lani je bio spreman da plati 1.5 miliona evra za Mirka Ivanića, a pojedini izvori su izneli saznanja da Partizan sada nudi 100.000 evra manje.

"Pričali smo sa Vojvodinom i postoji načelni dogovor ali dok Ivica Iliev ne završi svoj deo posla ja se u to ne mešam. Sva ova pisanja dolazi, ne dolazi, hoće, neće, prave samo dodatni problem da se transfer realizuje" priznaje Vazura.

Ovakav stav generalnog direktora Partizana samo potvrđuje da priča oko dolaska Mirka Ivanića u Humsku nije završena i da ćemo u danima koji slede sigurno imati nove epizode ove sage.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivancz
Thursday, 14.01.2016
21:56

Dajte za njega 1,4m i sledećeg leta Zahaviju 2,5m i brzo ćete nas stići u visini duga.

avatar
Black Tooth
Thursday, 14.01.2016
20:55
avatar
Miroslav Fare Farkas
Thursday, 14.01.2016
20:48

ZABORAVITE NA NJEGA ON JE VOSIN I .......

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
20:25

Mirkandra Kasirko neka ostane u svom klubu ili neka ode gde god hoce, ali da ne dolazi kod nas. Nijednom jos nije rekao da hoce da predje u Partizan i zbog cega se onda kroz medije provlaci prica da on nas zeza, zavlaci i tome slicno?! I ne samo kroz medije, vise tako razmisljaju navijaci Partizana, decko ce ispasti bezveze samo ako se posle svega odluci na prelazak u zvezdu, a mi smo sa njim zavrsili!!!

avatar
Аполо
Thursday, 14.01.2016
20:20

Mogli ste bar 2 miliona da trazite za njega...