Partizan - Nikolić prebrojava povređene...

Autor: Darko Mitrović
subota 06.09.2014.
22:26
Izvor: Sportske.net

Iako su se u Humskoj nadali da će im prvenstvena pauza poslužiti da se igrači osveže pred početak napora u Ligi Evrope, trener Marko Nikolić se sada nada da se još neko od njegovih igrača neće povrediti do meča sa Totenhemom...

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Kako smo i objavili, Partizan je danas odigrao prijateljsku utakmicu u Pećincima, gde je izgubio sa 4-3 od Donjeg Srema, a neposredno posle meča trener crno-belih Marko Nikolić je izneo čime (ni)je zadovoljan posle ovog duela.

''Utakmica je poslužila svrsi, želeli smo da ispoštujemo sportske prijatelje iz Donjeg Srema, pošto su uložili napor da srede ovaj objekat, a u prvenstvu nemaju priliku da igraju na svom stadionu. Sad je bila zgodna prilika za to.

Takođe, želeli smo da igrači koji nisu imali minutažu u prethodnom periodu dobiju priliku i pokažu koliko mogu i ova utakmica mi je to pokazala. Nije dobro što smo mnogo promašivali, a na drugoj strani primili mnogo golova, čak tri u prvom poluvremenu'',
izjavio je Nikolić.

Međutim, veći problem od primljenih golova postaju povrede njegovih igrača.

''Što se tiče Brašanca, izgleda da je neka tradicija da kad neko ode u reprezentaciju, da se vrati sa najmanje mesec dana pauze. Mislim da bar povreda Lukača nije teže prirode...'', istakao je Nikolić.

Međutim, na zvaničnom sajtu Partizana potvrđeno je da je i štoper Miloš Ostojić doživeo prelom potkolenice (tibije), i to bez ikakvog kontakta. Procenjuje se da će i on pauzirati najmanje dva meseca.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke