Partizan nije slabiji?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.02.2015.
11:09
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Iz ugla novog predsednika Partizana to tako izgleda, iako brojni navijači crno-belih misle drugačije...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Konačno se, posle najnovijih odlazaka najboljih fudbalera iz Humske, oglasio i novopostavljeni predsednik Partizana Zoran Popović.

Iako je činjenica da je jesenji prvak u samom finišu zimskih priprema ostao bez napadačkog tandema Škuletić - Lazović, koji je zajedno postigao čak 23 gola u prvom delu sezone, iako njima dvojici nije pronađena adekvatna zamena u minulom prelaznom roku, prvi čovek Partizana je i dalje veliki optimista.

''Nismo slabiji, osvojićemo titulu'', tvrdi Zoran Popović u izjavi za nedeljno izdanje ''Kurira''.

On je pomenutom listu takođe otkrio i da je Partizan, uz četiri miliona evra koliko iznosi Škuletićev transfer, dobio i kredit u istom iznosu, po, kako tvrdi, veoma povoljnim uslovima.

''Dobili smo kredit na pet godina i to tako što smo stavili hipoteku na SC Teleoptik, tu nemamo šta da krijemo. Grejs period nam je 18 meseci, a kamatna stopa 6,4 odsto, što je sigurno najpovoljnije što smo mogli da dobijemo'', otkrio je Popović.

On je dodao i da je u ovom trenutku najvažnije da klub iz Humske odblokira račun, da nastavi normalno da posluje, a u prilog tome je i najava ''ulaska'' dodatnih sredstava u klub, u visini od oko šest miliona evra.

Očigledno, Partizanovog predsednika optimizam ne napušta, a koliko je on realan, videće se vrlo brzo. Prolećni deo sezone je na pragu...







Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DOKTOR VAS GASI!
Sunday, 15.02.2015
12:14

Nije partizan daleko od Zvezde, ista ih propast ceka. Kad pogledam samo likove koji sede u upravi mogu da kazem samo Slobo vrati se.

avatar
Realan
Sunday, 15.02.2015
14:09

Nasa uprava prodala Skuletica za 4 miliona odlican posao, oslobodili se Lazovica sa velikom platom,forsirace se Saponjic koji ce otici za lepe pare.Vracaju se dugovi ,placa se porez.Ovi se ne rasipaju dovodjenjem igraca jer i sa ovim timom koji jeste oslabljen u napadu, ali zato ojacan u odbrani imamo dobre sanse za titulu.A u kvalifikacije za LS idemo sve jedno uzeli titulu ili ne, pa sto bi se onda sada cimali i pravili sebi veci trosak dovodili pojacanja za ovu ligu.Kada na leto lepo mozemo pojacati napad.Tada ce mnogi igraci biti dostupniji.Neka nadju sponzora i imaju moju podrsku.A sta je vasa uprava uradila sem sto dovodi igrace kao na traci,poluigrace koji tuze klub i uvaljuju vas i jos vece dugove.Prosle sezone ste jurili titulu i samo sebi nagomilali dug, a Evropu niste videli.Svidja mi se sto se sada zna za koliko je tacno igrac otisao ,koliko je otislo menadzeru ,sto nije skrivano da je uzet kredit i koliko je uzeto.Ljudi mi smo u velikom minusu.Klub duguje za plate fudbalerima zaposlenima.Trebaju pare za normalno funkcionisanje kluba.Svi bi mi voleli da smo doveli top napada,da ne prodajemo igrace,ali to je nemoguce.Pa Djura bi Skuletica prodao za 3 puta manje para.Nikada ne bi odbio ponudu Lila.Ne bi nikada saznali za koliko je igrac prodat,a za kredit bi rekao da su to kafanske price.

avatar
Lapcek mejonezo
Sunday, 15.02.2015
22:27

Smejaces se sam sebi vrlo brzo.Ovi su gori od Djure videces...na zalost.Voleo bih da gresim,ali titula je daleko...stize cuveno CZ prolece.

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
16:38

Bolje i tako pa da se desi suprotno i da ih oteramo...

avatar
Realan
Sunday, 15.02.2015
15:24

Uprava ostani,uprava ostani!!! :DD Hahahahahah

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
14:37

Izvinjavam se, prvi gazda:-D Prva ljubav zaborava nema Hahaha

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 15.02.2015
14:17

Naravno, to je tvoj gazda bio:-D