Partizan - Nema Stojketa da vadi kestenje iz vatre...

Autor: Boris Jovanović
subota 16.08.2014.
10:21
Izvor: Sportske.net

Crno-beli u teškom trenutku gostuju na "Čairu", moraju da zbiju redove jer navijači ne žele da slušaju opravdanja. Opomena od prošle sezone kada je fantastični Stojković sačuvao bod tadašnjem šampionu...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan će svakako biti favorit u Nišu, ali ih čeka vruć teren, naelektrisana atmosfera i rival koji nema šta da izgubi. Od kada se Radnički vratio u elitu, crno-beli su samo jednom imali problem i to prošle sezone.

Tada je u jesenjem delu, baš pre godinu dana meč završen bez golova. Jedino što će ostati upamćeno je fantastična odbrana Vladimira Stojkovića koji se vratio u tim i na neverovatan način sprečio Milenkovića da verovatno donese pobedu domaćinu.



Nakon toga je Partizan stvorio samo jednu priliku u finišu, pa su Nišlije imale više razloga da žale za čitavim plenom.Remi neće odgovarati danas Marku Nikoliću, on kaže da ga pohvale starog vuka Stepanovića neće uspavati.

Istorijski gledano, duel na "Čairu" je najčešće završavao podelom bodova, Partizan je 16 puta remizirao u Nišu, dobio 15 mečeva, a 9 utakmica je pripalo "Realu sa Nišave".No, to je bilo u nekim drugim vremena kada je Radnički igrao i polufinale Kupa UEFA osamdesetih, sada Beograđani očekuju trijumf.

Dodajmo i to da u odnosu na tim koji je pre 364 dana igrao bez golova u Nišu, u Partizanu su još uvek Volkov, Stanković, Ninković, Saša Ilić, Grbić...No samo prva trojica će početi danas meč kao i pre godinu dana.Duel na "Čairu" igra se od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke